Tietoliikennepalvelut

Tietoliikenneyhteydet

Nopea yritysinternet

TNNetin tietoliikenneyhteydet ovat erinomainen valinta yrityksellesi, jos haluat korkeaa laatua ja nopeinta yhteyttä. TNNetin tietoliikenneyhteyksissä nopeuslupaus pitää aina ja nopeutta pystytään kasvattamaan lähes rajattomasti. TNNet Oy:n tietoliikenneverkko on rakennettu korkea käytettävyys mielessä pitäen. Korkean käytettävyyden takaavat laadukkaat ja skaalautuvat teknologiavalinnat sekä henkilökuntamme kova ammattitaito verkon suunnittelussa ja operoinnissa.

Palvelutasot

Liittymiin on saatavilla yhteystekniikasta riippuen eri palvelutasoja, joiden mukaan asiakas saa priorisoitua asiakaspalvelua ruuhkatilanteissa ja toimistoaikojen ulkopuolella.

Toimitus ja asennus

Toimitusaika tietoliikenneyhteyksissä on 2-3 viikkoa tilauksesta. Asennus tehdään valmiiseen sisäjohtoverkkoon. Puutteellinen sisäjohtoverkko tai nousukaapelointi voi aiheuttaa asennukseen mahdollisia lisäkuluja, mutta niiden korjauksesta voidaan sopia asennuksen yhteydessä.

 

 

 

 

Tietoliikenneyhteydet

Nettiliittymät

Tietoliikenneyhteyksien nopeudet ovat saatavilla aina 100/100 Gbps asti.

Huomioithan laajakaistaliittymää hankkiessasi nettiliittymien eri palvelutasot. Suosittelemme korkean palvelutason valokuituliittymiä, mikäli yrityksesi liiketoiminta perustuu nettiyhteyden vakaaseen toimimiseen. Yritysinternet yhteyden varmentaminen varayhteydellä takaa hyvin luotettavan vikasietoisen laajakaistayhteyden.

TNNet Kuitu Pro

Toimistonetti peruskäyttöön

✅ SLA (räätälöitävissä)
✅ Epä- symmetrinen nettiyhteys
✅ 1 kpl IP-osoitteita
✅ Nopea TNNetin asiakaspalvelu
✅ DDoS -suoja

TNNet Yrityskuitu

Yritysnetti vaativaan käyttöön

✅ SLA (räätälöitävissä)
✅ Symmetrinen nettiyhteys
✅ Saatavilla jopa C-luokan blokki
✅ Nopea TNNetin asiakaspalvelu
✅ DDoS -suoja

Langaton yritysnetti

Langaton vaihtoehto

✅ SLA (räätälöitävissä)
✅ Epä- tai symmetrinen nettiyhteys
✅ 1 kpl IP-osoitteita
✅ Nopea TNNetin asiakaspalvelu
✅ DDoS -suoja

Miksi asiakkaamme valitsivat meidät?

DDoS-suojaus

Miksi asiakkaamme valitsivat meidät?

SD-WAN

Miksi asiakkaamme valitsivat meidät?

TNNet lyhyesti

TNNet Oy:n tietoliikenneverkko on rakennettu korkea käytettävyys mielessä pitäen. Korkean käytettävyyden takaavat laadukkaat ja skaalautuvat teknologiavalinnat sekä henkilökuntamme kova ammattitaito verkon suunnittelussa ja operoinnissa. Korkeaa käytettävyyttä tukee olennaisesti myös organisaatiomme henkilökunta – meillä tavoitat aina suoraan asiantuntijan, jonka kanssa keskustella mieltä askarruttavista asioista.

Valokuituteknologiaan perustuva siirtoverkko tarjoaa luotettavan pohjan Ethernet-runkoverkollemme. Kaupunkien sisäisissä yhteyksissä käytämme mustaa kuitua tai sen päälle rakennettua passiivista WDM-järjestelmää. Kuten nimikin kertoo, järjestelmässä ei itsessään ole mitään aktiivista komponenttia, vaan se ainoastaan välittää useamman eri aallonpituuden samaan kuitulinjaan käyttäen signaalien summaamiseen prismaa ollen täten immuuni sähkölaitevioille. Kaupunkien väliset yhteydet on toteutettu pääsääntöisesti aktiivisia WDM-valopolkuja hyödyntäen.

Ethernet-runkoverkkomme topologia muodostuu useista yhteen liitetyistä renkaista, mikä takaa aina vaihtoehtoisen reitin löytymisen yksittäisen yhteyden vikaantuessa jopa alle 50ms konvergoitumisajalla. Runkoverkon laitteet ja laitteiden kriittiset komponentit on kahdennettu, jotta toiminta voidaan taata yksittäisen komponentin tai laitteen vikaantuessa. Verkkolaitteidemme suorituskyky ja käytössämme oleva runkoverkon kapasiteetti on mitoitettu kestämään yllättävätkin poikeustilanteet verkon kuormituksessa.

IP-reitittimet, jotka ovat hajautettu ethernet-runkoverkomme reunoille eri datakeskuksissa, hoitavat IP-liikenteen BGP -reitityksen TNNetin ja eri internet-palveluntarjoajien sekä kansainvälisten toimijoiden autonomisten alueiden välillä.

Suomen merkittävimmät internet-palveluntarjoajat ja kansainväliset toimijat ovat jäseninä FICIX:ssä.
FICIX operoi kolmea (3) eri yhdysliikennepistettä, joista tärkeimmät ovat FICIX1 (Espoon Otaniemi) ja FICIX2 (Helsingin Pasila). Vaihdamme liikennettä suoraan merkittävimpien toimijoiden kanssa näissä kahdessa yhdysliikennepisteessä, tarjoten näin ollen asiakkaillemme lyhimmän mahdollisen ja kahdennetun reitin eri operaattoreiden ja palveluntarjoajien verkkojen välillä. FICIX-yhdysliikennepisteissä liikennettä vaihtavat toimijat mainostavat omat sekä omien asiakkaidensa verkot.

Globaaliin internetiin pääsyn mahdollistaa useilta kansainvälisiltä toimijoilta ostamamme korkealaatuiset IP Transit -yhteydet. Varmistuksesta johtuen muutaman IP Transit -yhteyden yhtäaikainen vikaantuminen ei vaikuta verkkomme ulkomaanyhteyksien käytettävyyteen. Ulkomaan liikenteenvaihtokapasiteettia meillä on käytettävissä monikymmenkertaisesti verkon normaaliin käyttöasteeseen verrattuna.

Verkonvalvontamme seuraa verkkomme toimivuutta 24/7/365. Hälytysautomatiikan avulla asiantuntijamme saavat nopeasti tiedon verkon poikkeustilanteista.

Valokuituteknologiaan pohjautuva alhaisen latenssin tarjoava siirtoverkko, nopeasti konvergoituva vikasietoinen ethernet-runkoverkko ja useassa eri maantieteellisessä pisteessä tapahtuva IP-liikenteenvaihto sekä huomattava käytettävissä oleva tiedonsiirtokapasiteetti mahdollistavat korkeimman mahdollisen käytettävyyden ja häiriöttömyyden tiedonsiirrolle.

Ota yhteyttä

Teemu Bogdanoff
Asiakkuuspäällikkö
Sakari Pöyhönen
Myyntijohtaja
Jari Lehtonen
VaultConnect-tuotepäällikkö

VAULT-TUOTEPERHE

Vault-tuoteperhe on yrityksesi kokonaisvaltainen tietoverkkoratkaisu.

Ole hyvä ja tutustu myös muihin tuoteperheemme tuotteisiin.

VaultCloud

Verkkopalvelut

Yrityksesi IT-infrakumppani

IT-infrapalvelu

DataVault

VaultSec

VaultWall

VaultConnect

VaultHotel

DataVault