Verkkopalvelut

Turvattu tietoliikenteen valtatie maailmalle

Yrityksien tärkein tehtävä on luoda kestävä liiketoimintamalli. Kestävään liikentoimintamalliin kuuluu luotettavat, turvalliset ja nopeat verkkopalvelut. Me TNNetillä tarjoamme ammattimaiset verkkopalvelut niin pienille kuin suurille yrityksille, tinkimättä palvelun laadusta.

Ota yhteyttä →

Ota yhteyttä

 

Miksi TNNetin verkkopalvelut?

Laatu on tärkeää niin verkkopalveluissa, kuin myös palveluntuottajan toiminnassa. Me emme tingi kummassakaan. 

Nopeus on valttia paitsi asiakkaan tietoliikenneyhteydessä, myös meidän tietoliikennetoimituksissa. Meiltä yrityksellänne on mahdollista saada tietoliikenneyhteys jopa samana arkipäivänä ilman ylimääräisiä kustannuksia. Meille luotettavuus sekä nopeus on taottu toimintatapoihimme.

Palveleminen on meidän DNA:ssa. Meidän asiakkaanamme sinä saat keskittyä vain oman liiketoimintasi hoitamiseen, etkä erinäköisten verkkopalveluiden toimimattomuuteen sekä asiakaspalvelurajapinnassa jonottamiseen. Kun otat meihin yhteyttä, saat apua heti asiantuntijoilta jotka ratkaisevat vikasi jopa tunnissa vikailmoituksen vastaanottamisesta.

 

”TNNettiä on helppo lähestyä ja tiedän kaverit kenelle soittaa. Ei tarvitse soittaa puhelinpalveluun ja odottaa päivää tai kahta.”

Matti Välitalo, Are Oy

 

Palveluitamme

Asiakastarinat

”TNNet Oy pystyy takaamaan juuri sellaiset palvelut mitä me tarvitsemme. TNNetin joustavuus ja hinnoittelumallit ovat meille tärkeitä asioita ja näitä asioita eivät muut operaattorit kykene tarjoamaan.”

Marko Satosaari – Muuramen Kunta 

Muuramen kunta – Selkeyttä toimintaan operaattorin voimin

”Vikatilanteita sattuu, mutta tapa millä TNNet tiedottaa vikatilanteista on ensiluokkaista. TNNet ilmoittaa joskus vikatilanteesta ennen kuin itse edes huomaamme sitä. Jos meidän pitää olla yhteydessä TNNetiin vikatilanteessa, yhteyden saa heihin nopeasti ja ilmoituksiin reagoidaan heti sekä tehokkaasti.”

Markus Aittola – Symbio Finland Oy 

Symbio Finland Oy – Luotettavuuden ja ketteryyden kautta vuosikymmenen asiakassuhde

”Liiketoiminnallista hyötyä olemme saaneet, puhutaan viisi numeroisista summista vuositasolla mitä säästöjä tämä on tuonut. Mitä enemmän meillä tulee toimipisteitä, niin sitä enemmän säästämme.”

Jussi Osamaa – Econia Oy

Econia Oy – Helppoutta ja kustannussäästöjä SD-WAN ratkaisun avulla

Yhteistyössä kustannustehokas ratkaisu yrityksellesi

Maksatko turhasta internetkapasiteetista?

Monet yritykset valitsevat liian nopean tietoliikenneyhteyden yrityksen käyttötarpeisiin nähden. Yhdessä asiantuntijamme kanssa kartoitetaan sinun tarpeisiin sopiva tietoliikenneyhteys, jolloin maksat vain siitä mitä oikeasti tarvitset.

Älä siis maksa turhasta, vaan valitaan yhdessä nykytarpeita vastaava kustannustehokas ratkaisu, joka skaalautuu yrityksesi toiminnan mukana.

Jari Lehtonen VaultConnect-tuotevastaava
Jari Lehtonen


Teknologiat

Kiinnostuitko verkkopalveluistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1. 
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.

2.
Käydään yhdessä läpi verkkopalveluidesi tarpeet sekä keskustellaan uusista innovatiivista palveluistamme.

3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen. Toimitamme palvelumme tarvittaessa yöaikaan ja säästyt tarpeettomilta katkoksilta.

4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

Nimi(Pakollinen)

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä!

Ota yhteyttä

Teemu Bogdanoff
Asiakkuuspäällikkö
Sakari Pöyhönen
Myyntijohtaja
Jari Lehtonen
VaultConnect-tuotevastaava