M365-Varmistuspalvelu

Suojaa kriittiset tiedot M365-ympäristöstä. M365-Varmistuspalvelun avulla voit varmistaa juuri ne tiedot M365-ympäristöstä, jotka haluat. Microsoft ei tarjoa omaa varmistusta, ainoastaan roskakorin ja versiohistorian rajoitetulta ajalta. Tämä voi aiheuttaa turvallisuusriskejä.

Lähes 60% tietojen katoamisista pilvipalveluissa johtuu käyttäjän tekemistä virheistä. Käyttäjä poistaa tiedostoja, joita ei ollut tarkoitus poistaa, tai tekee muutoksia jaettuihin tiedostoihin, joihin ei olisi saanut tehdä muutoksia. M365-Varmistuspalvelun avulla voidaan säästyä turhalta työltä ja pelastaa poistetut tiedostot.

TNNetin tuottama M365-Varmistuspalvelu toimii siten, että kriittisin datasi varmistetaan nopealle SSD-levylle kotimaisiin laitesaleihin. Meidän palvelussamme voit valita juuri ne ympäristöt, joista haluat varmistaa dataa. Palvelun avulla voit määritellä itse varmistettavat palvelut (esim. Teams, Sharepoint, Outlook, Onedrive) ja näihin voi tehdä käyttäjäkohtaisia poikkeuksia. Pystytte myös itse määrittelemään varmistusten frekvenssin ja varmistusten säilömisajan.

Useiden markkinalla toimivien palveluntarjoajien kokonaisuudessa joudut maksamaan yliallokoidusta levytilasta. Meillä maksat datasta juuri sen verran kuin haluat sitä varmistaa! Hinnoittelu koostuu siis käyttäjäkohtaisesta

Suojaa siis tärkeät tiedostosi pikimmiten!

Miten palvelu toimii?

VARMISTUSTEN
MÄÄRITTELY

Voitte määritellä varmistusten asetukset käyttäjäkohtaisesti kaikista varmistamiseen liittyvistä asioista. Tälläisiä ovat mm. varmistusten frekvenssi ja säilytys- aika, varmistettavat ohjelmistot ja käyttäjäkohtaiset eroavaisuudet.

DATAN
VARMISTAMINEN

Tiedot varmuuskopioidaan Suomessa sijaitseviin laitesaleihin. Me varmistamme datan juuri niin kuin te haluatte ja valvomme varmistusten onnistumisen ja raportoimme, jos varmistaminen epäonnistuu.

DATAN PALAUTUS

Datan varmistetaan vain nopeille SSD- levyille, jolloin suuremmankin datamäärän palauttaminen on nopeaa. Datan palautus onnistuu asiakastuesta.

PALVELUN LASKUTUS

Palvelussa et maksa yliallokoidusta levytilasta, vaan laskutuksemme perustuu varmistetun datamäärän ja käyttäjäkohtaisten lisenssien mukaan. Tämän lisäksi veloitamme asiakas-kohtaisen maksun.

Kiinnostuitko varmistusratkaisustamme? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä!