DDoS-suojauspalvelu

Suomessa tapahtuu kymmeniä tuhansia palvelunestohyökkäyksiä vuosittain. Pahimmillaan hyökkäyksen kohdistuessa yritykseesi voi koko IT-infra (verkko, palvelimet, palomuurit) mennä jumiin ja liiketoiminta pysähtyä. Suojautuminen on välttämätöntä, jos haluat välttää jopa päivien katkon ja mainehaitan. Hyökkäyksiä ei voi estää tapahtumasta, mutta palvelun avulla ne voidaan
tunnistaa ja torjua ajoissa.

TNNetin DDoS-Suojauspalvelu varmistaa yrityksesi liiketoiminnan jatkumisen, vaikka palvelunestohyökkäys yrittäisi lamauttaa palvelusi. Automatisoitu suojaus heikentää hyökkäykset jo runkoverkon tasolla, jolloin palomuuri ja palvelimet toimivat normaalisti omissa tehtävissään hyökkäyksestä huolimatta. Monitasoinen suojaus heikentää palvelunestohyökkäykset ja takaa toiminnan jatkuvuuden. TNNetin runkoverkon kapasiteetti kestää suuremmankin palvelunestohyökkäyksen. Pesuri poistaa ylimääräisen haittaliikenteen ja edesauttaa palveluiden normaalia toimintaa.

Jos palvelunestohyökkäykset eivät ole tuttuja, voit lukea lisää blogistamme:

DDoS hyökkäykset – Mitä ne ovat, miksi niitä tehdään ja kuinka niiltä voi suojautua?

Miten palvelu toimii?

ANALYSOINTI

Palvelu analysoi liikennettä ja tunnistaa
mahdolliset palvelunestohyökkäykset automaattisesti. Liikennemäärän äkillinen kasvu tai tietyn tyyppisen liikenteen nopea lisääntyminen ovat selviä merkkejä hyökkäyksestä.

TUNNISTUS

Hyökkäyksen tunnistus ja heikentäminen
tapahtuu jo TNNetin runkoverkon reunalla, jolloin hyökkäysliikenne ei tuki yrityksen internetkaistaa, palomuuria tai
palvelinverkkoja.

PESU

Palvelu suodattaa kaikki palvelunesto- hyökkäykset sekä suorittaa aktiivisia toimenpiteitä hyökkäyksen pysäyttämiseksi. Pesurin kapasiteetti riittää pesemään maailman suurimmat hyökkäykset.

RAPORTOINTI

Kun hyökkäys havaitaan, varmistetaan
ensimmäisenä suojaustoimet ja tämän jälkeen viestimme asiakkaalle tilanteesta. Hyökkäyksen jälkeen on asiakkaan mahdollista saada laajempi raportti tapahtuneesta hyökkäyksestä.

Kiinnostuitko DDoS-ratkaisustamme? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä!