Mikä on VaultHotel?

VaultHotel-palvelussa on mahdollista ulkoistaa yrityksen kotisivutilan ja sähköpostilaatikoiden ylläpito TNNet Oy:n vastuulle. Ratkaisu mahdollistaa mm. huolettomien kotisivu- ja sähköpostipalveluiden käytön. Palveluun kuuluu myös sähköpostilaatikoiden ja nimipalveluiden hallintaportaali. Palvelu on toteutettu varmennetulla jaetulla ympäristöllä. Palveluun on sisällytetty kuormantasaus, joka mahdollistaa suuret kävijämäärät yrityksen kotisivuilla. Mahdollisissa ongelmatilanteissa asiakkaalla on käytössä nopea asiakaspalvelu puhelimitse tai sähköpostitse.

Mikä on Hostcontrol?

Palvelun hallinnointi tapahtuu asiakkaan pääkäyttäjätunnuksilla Hostcontrol-hallintaportaalista, jossa asiakas voi mm. hallinnoida sähköpostilaatikoita, näihin liitettyjä tunnuksia ja salasanoja sekä sähköpostilaatikoiden kokoa. Hallintaportaalin osoite on https://hostcontrol.tnnet.fi/hoster/. Palvelun käyttöön löytyy yksityiskohtaiset ohjeet Ohjepankistamme.

Sisällönhallintatyökalut

Palvelumme sopii yleisimmille CMS-järjestelmille esim. WordPress ja Joomla, joiden pohja-asennus voidaan suorittaa meidän puolesta asiakkaan niin halutessa. Jos järjestelmä/sivusto vaatii PHP:n ja MySQL:n niin se on tuettuna palvelussamme.

Sähköpostiturva

Sähköpostipalvelu kattaa perusmuotoisen roskapostisuodatuksen, jossa käyttäjä voi valita valmiista suodatusherkkyyksistä itselleen sopivimman, sähköpostien virustarkistuksen sekä laatikkokohtaisen blacklist/whitelist-säännöstön. Laajennettu sähköpostiturva on mahdollista ottaa käyttöön myös asiakkaan omalle sähköpostipalvelimelle. Tällöin asiakkaan sähköpostiliikenne kierrätetään palveluntarjoajan sähköpostipalvelimien kautta. Palveluntarjoajan tarjoamat suodatuspalvelut eivät merkittävästi lisää viivettä viestien vastaanottamiseen tai toimittamiseen.

Webmail

Selainpohjaisena webmailina käytämme RoundCubea, joka mahdollistaa sähköpostin käytön Internet –selaimella. Webmaililla luet ja kirjoitat sähköpostiviestit liitetiedostoineen sekä hallinnoit osoitekirjaasi.  Webmailiin kirjautuminen tapahtuu osoitteesta: https://wm.tnnet.fi

SSL-sertifikaatti

Palveluun on liitettävissä SSL-sertifikaatti joilla voidaan esimerkiksi salata verkkosivun liikenne (https). Sivustojen sertifikaatit nostavat sivustojen luotettavuutta ja niiden käyttö on suositeltavaa etenkin luottamuksellista tietoa käsittelevillä sivustoilla. SSL-sertifikaatin käyttö nostaa myös sivuston näkyvyyttä hakukoneilla. Tarjoamme Let’s Encrypt sekä GoDaddy SSL-sertifikaatteja, mahdollisuutena suojata yksittäinen verkkotunnus tai kaikki alidomainit (ns. tähtisertifikaatti/wildcard).

Toimitamme myös GoDaddy:n kautta normaalien DV-sertifikaattien lisäksi organisaation vahvistuksen OV-sertifikaatteja sekä laajennetun vahvistuksen EV-sertifikaatteja.

DNSSEC

DNSSEC varmistaa, että nimipalvelinkyselyyn vastaukset tulevat allekirjoitettuna ja varmasti oikealta lähettäjältä, joka tuo lisäturvaa verkkotunnuksellesi. Allekirjoitamme automaattisesti uudet .fi-verkkotunnukset rekisteröintivaiheessa VaultHotel-hostingpaketeissa.

Automaattinen domainin uusiminen

Pidämme verkkotunnuksesi voimassa ja huolehdimme siitä, että sen uusitaan automaattisesti ennen voimassaoloajan päättymistä. Tämän johdosta verkkotunnus on aina toiminnassa eikä se päätymistä kenenkään toisen tahon käyttöön tarvitse pelätä.

Joustavat levykiintiöt

Käytettävissä oleva asiakkaalle allokoitu levytila jaetaan asiakkaan valitsemaan palvelupakettiin kuuluvien palveluiden kesken. Palvelun tilaa ei rajoiteta koneellisesti (pl. sähköpostilaatikot), mutta ylityksistä ilmoitetaan asiakkaalle, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus tyhjentää levytilaa tai hankkia sitä lisää.

 

Ota yhteyttä

Teemu Bogdanoff
Asiakkuuspäällikkö
Sakari Pöyhönen
Myyntijohtaja
Mika Linna
VaultHotel-tuotepäällikkö

VAULT-TUOTEPERHE

Vault-tuoteperhe on yrityksesi kokonaisvaltainen tietoverkkoratkaisu.

Ole hyvä ja tutustu myös muihin tuoteperheemme tuotteisiin.

VaultCloud

Verkkopalvelut

Yrityksesi IT-infrakumppani

IT-infrapalvelu

DataVault

VaultSec

VaultWall

VaultConnect

VaultHotel

DataVault