VaultConnect

Turvattu tietoliikenteen valtatie maailmalle

Yrityksien tärkein tehtävä on luoda kestävä liiketoimintamalli. Kestävään liikentoimintamalliin kuuluu luotettavat, turvalliset ja nopeat tietoliikenneyhteydet. Me TNNetillä tarjoamme ammattimaiset tietoliikenneyhteydet niin pienille kuin suurille yrityksille, tinkimättä palvelun laadusta.

Nopeus on valttia paitsi asiakkaan tietoliikenneyhteydessä, myös meidän tietoliikennetoimituksissa. Meiltä yrityksellänne on mahdollista saada tietoliikenneyhteys jopa samana arkipäivänä ilman ylimääräisiä kustannuksia. Meille luotettavuus sekä nopeus on taottu toimintatapoihimme.

Älä siis jää odottamaan, valitse VaultConnect ja saat mutkattoman tietoliikenneyhteyden ilman ongelmia.

 

Yhteistyössä kustannustehokas ratkaisu yrityksellesi

Maksatko turhasta internetkapasiteetista?

Monet yritykset valitsevat liian nopean tietoliikenneyhteyden yrityksen käyttötarpeisiin nähden. Yhdessä asiantuntijamme kanssa kartoitetaan sinun tarpeisiin sopiva tietoliikenneyhteys, jolloin maksat vain siitä mitä oikeasti tarvitset.

Älä siis maksa turhasta, vaan valitaan yhdessä nykytarpeita vastaava kustannustehokas ratkaisu, joka skaalautuu yrityksesi toiminnan mukana.

Jari Lehtonen VaultConnect-tuotevastaava
Jari Lehtonen

Tuoteperheet

VaultConnect Standard

VaultConnect Standard on kaiken tarvittavan sisältävä valmis paketti yrityksille, joille riittää varmatoiminen kiinteä nettiyhteys. VaultConnect Standard on helppo ja vaivaton – asiakkaan vastuulle jää ainoastaan netin käyttö, TNNet huolehtii kaikesta muusta. Lisäpalveluiden avulla pakettia on mahdollista laajentaa tehden siitä riittävän useimpien yritysten tarpeisiin. Yhteys soveltuu parhaiten koti- ja pientoimistoihin sekä etätyöskentelyyn.

Alkaen 19,90 €

VaultConnect Enterprise

VaultConnect Enterprise on luonnollinen valinta kun internet on ydinliiketoiminnan keskeinen osa.  Liittymä on täysin yrityksen tarpeisiin mukautettavissa, jolloin kompromisseja ei tarvitse tehdä. VaultConnect Enterprise on luonnollinen valinta suuren yrityksen tai isomman toimipisteen liittymäksi, jossa ominaisuudet eivät lopu kesken. Symmetrinen kaista kuljettaa dataa parasta mahdollista nopeutta molempiin suuntiin ja varayhteyspalvelu takaa toiminnan jatkuvuuden myös poikkeustilanteissa.

Kysy lisää!

VaultConnect SD-WAN

VaultConnect SD-WAN on uusi yritysverkkoratkaisu, jolla voidaan yhdistää eri yrityksen toimipisteet ja hallita niitä keskitetysti. SD-WAN verkkoratkaisu rakennetaan yleisesti julkisen verkon päälle ja se mahdollistaa asiakkaan käyttämään mitä tahansa verkkotoimijaa, joka toimii parhaiten asiakkaan toimipisteen sijainnissa. SD-WAN verkkoratkaisun avulla asiakas saa varmasti kustannussäästöjä verrattuna vanhaan MPLS-ratkaisuun.

Lue lisää! 

UKK

Tietoliikenneyhteyteni ei toimi, mitä teen?

Tarkista aivan ensiksi, että yhteyden päätelaitteessa on virrat päällä ja yhteysjohdot kytketty asianmukaisesti. Tarkasta myös laitteen käyttöohjeesta, mitkä valot laitteessa kuuluu palaa toimivan yhteyden merkkinä. Suuri osa vikatilanteista ratkeaa laitteiden uudelleenkäynnistyksellä. Kokeile käynnistää laitteesi uudelleen. Käynnistä tarvittaessa myös muut laitteet (erilliset reitittimet ja tietokoneet) uudelleen.

Kenen vastuulla on vikaantunut päätelaite?

Mikäli kyseessä on yhteyden mukana tullut vuokrapäätelaite, on vastuu siitä aina TNNetillä.

Vika rajautuu sisäverkkoon, mitä teen?

Sisäverkko on aina asiakkaan vastuulla. TNNetiltä kuitenkin saa asiantuntijapalvelua sisäverkon ongelmiin ja joissakin tapauksissa voimme myös suositella yhteistyökumppaneidemme palveluita sisäverkon ongelmien korjaamiseksi.

En osaa ratkaista tietoliikenneyhteyden ja sisäverkon ongelmia, voinko pyytää teiltä apua?

Kyllä voit. Molempiin VaultConnect-tuoteperheisiin on saatavilla asiantuntijatyötä tuntiveloituksella. Mikäli ongelmat liittyvät TNNetin vastuulla olevalle yhteysosuudelle, asiantuntijatyö on veloituksetonta.

Yhteyteni tuntuu hitaalta, miksi?

Yhteyden toimivuuteen ja nopeuteen vaikuttavat useat eri tekijät. Alla listattuna vinkkejä vianrajauksen tueksi.

Hidasteleeko kaikki liikenne vai jokin tietty palvelu? Joskus hidastelu voi johtua yksittäisen sivuston tai nettipalvelun ongelmista ja muuten nettiyhteys toimiikin moitteettomasti. Kokeile siis, toimiiko jokin toinen sivu nopeammin.

Onko tietokone kunnossa? Kokeile yhteyden toimivuutta toisella tietokoneella ja selaimella. Usea tekijä koneellasi, kuten verkkokortti ja sen ajurit vaikuttavat saamaasi yhteysnopeuteen.

Käytätkö yhteyttä langalla vai langattomasti? Langaton verkko on aina häiriöalttiimpi kuin verkkokaapeliyhteys. Jos yhteydessä on ongelmia, kannattaa yhteys testata aina verkkokaapelilla. Näin näet helposti jääkö ongelman aiheuttajaksi langattoman yhteyden ominaisuudet, jolloin parannustoimenpiteet kannattaa suunnata niihin.

Onko lähiverkossasi useampia laitteita, jotka käyttävät samaa yhteyttä tai onko tietokoneellasi sovelluksia joiden olemassaolosta et ole kenties tietoinen? Jokin yksittäinen laite saattaa olla oikea kaistasyöppö tietämättäsi. Testaa silloin yhteysnopeutta TNNet-nopeustestillä yhdellä laitteella kerrallaan. Laita kaikki muut yhteyttä käyttävät laitteet pois päältä ja sulje tietokoneesta ylimääräiset sovellukset ja nettisivut nopeustestin ajaksi.

Onko tietokoneesi tietoturva ajantasalla? Virukset ja haittaohjelmat koneella alentavat koneesi suorituskykyä viemällä esim. koneen prosessointitehoa.

Ovatko yhteysjohdot ja liittimet kunnossa? Myös asunnon kaapelointi ja pistorasioiden kunto vaikuttaa yhteyden nopeuteen.

Miten voin luotettavasti todentaa internet-yhteyteni nopeuden?

Internetissä olevat nopeustestit eivät kerro luotettavasti VaultConnect-yhteyden todellista nopeutta. Luotettavasti yhteysnopeutta voit testata osoitteessa http://nopeustesti.tnnet.fi/

Nettiyhteys ei toimi, ajattelin resetoida päätelaitteen, onko tämä ok?

Lähtökohtaisesti asiakkaan ei tule ominpäin resetoida päätelaitetta. Resetointi palauttaa päätelaitteen tehdasasetuksille, joten on mahdollista että yhteys ei toimi oikein resetoinnin jälkeen.  Resetointikehoitus voidaan antaa TNNetin toimesta, siinä vaiheessa kun muut vianrajauksen toimenpiteet on suoritettu.

Ota yhteyttä

Teemu Bogdanoff
Asiakkuuspäällikkö
Sakari Pöyhönen
Myyntijohtaja
Jari Lehtonen
VaultConnect-tuotevastaava

VAULT-TUOTEPERHE

Vault-tuoteperhe on yrityksesi kokonaisvaltainen tietoverkkoratkaisu.

Ole hyvä ja tutustu myös muihin tuoteperheemme tuotteisiin.

VaultCloud

Verkkopalvelut

Yrityksesi IT-infrakumppani

IT-infrapalvelu

DataVault

VaultSec

VaultWall

VaultConnect

VaultHotel

DataVault