VaultFileserver

VaultCloud-tiedostopalvelimet ovat esiasennettuja ja optimoituja virtuaalipalvelimia, joille voit tallentaa ja jakaa yrityksesi tiedostoja. Tiedostopalvelimia on saatavilla kahdella eri käyttöjärjestelmällä: Nextcloud ja FreeNAS. Nextcloud sopii parhaiten mobiiliin ja moderniin työympäristöön, kun taas FreeNAS loistaa perinteisempänä Samba-jakona tietokoneilla.

Nextcloud-ympäristö kannattaa valita, kun palvelinta halutaan käyttää kätevästi usealla eri laitteella lokaatiosta riippumatta. Nextcloudiin on saatavilla ilmainen mobiiliaplikaatio sekä työpöytäsovellus tietokoneille. Lisäksi Nextcloudia voi käyttää selaimen yli tai liittää se tietokoneelle verkkolevyjakona WebDAVia hyödyntäen. FreeNAS on hyvin tyypillinen verkkolevy, joka voidaan jakaa tietokoneille Samba-jakona. Myös Web-käyttöliittymä on saatavilla.

Tiedostopalvelimen hinta määräytyy vapaasti valittavan tallennustilan mukaan, joka määrittää myös muut vaaditut resurssit. Tiedostopalvelimessa siis esimerkiksi ydinten määrä ei ole kustomoitavissa. Alustan lisäksi tiedostopalvelimeen kuuluu myös helppokäyttöinen domain-nimi sekä SSL-sertifikaatti.

Ota yhteyttä

Teemu Bogdanoff
Asiakkuuspäällikkö
Sakari Pöyhönen
Myyntijohtaja
Jari Lehtonen
VaultCloud-tuotepäällikkö

VAULT-TUOTEPERHE

Vault-tuoteperhe on yrityksesi kokonaisvaltainen tietoverkkoratkaisu.

Ole hyvä ja tutustu myös muihin tuoteperheemme tuotteisiin.

VaultCloud

Verkkopalvelut

Yrityksesi IT-infrakumppani

IT-infrapalvelu

DataVault

VaultSec

VaultWall

VaultConnect

VaultHotel

DataVault