VaultFileserver

VaultCloud-tiedostopalvelimet ovat esiasennettuja ja optimoituja virtuaalipalvelimia, joille voit tallentaa ja jakaa yrityksesi tiedostoja. Tiedostopalvelimia on saatavilla kahdella eri käyttöjärjestelmällä: Nextcloud ja FreeNAS. Nextcloud sopii parhaiten mobiiliin ja moderniin työympäristöön, kun taas FreeNAS loistaa perinteisempänä Samba-jakona tietokoneilla.

Nextcloud-ympäristö kannattaa valita, kun palvelinta halutaan käyttää kätevästi usealla eri laitteella lokaatiosta riippumatta. Nextcloudiin on saatavilla ilmainen mobiiliaplikaatio sekä työpöytäsovellus tietokoneille. Lisäksi Nextcloudia voi käyttää selaimen yli tai liittää se tietokoneelle verkkolevyjakona WebDAVia hyödyntäen. FreeNAS on hyvin tyypillinen verkkolevy, joka voidaan jakaa tietokoneille Samba-jakona. Myös Web-käyttöliittymä on saatavilla.

Tiedostopalvelimen hinta määräytyy vapaasti valittavan tallennustilan mukaan, joka määrittää myös muut vaaditut resurssit. Tiedostopalvelimessa siis esimerkiksi ydinten määrä ei ole kustomoitavissa. Alustan lisäksi tiedostopalvelimeen kuuluu myös helppokäyttöinen domain-nimi sekä SSL-sertifikaatti.

Yleisten VaultCloud-lisäpalveluiden lisäksi tiedostopalvelimeen on liitettävissä oma ylläpitopalvelu. Ylläpitopalvelussa palveluntarjoaja hoitaa tiedostopalvelimien käyttäjien lisäyksen, poistamisen ja oikeuksien jakamisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti ilman erilliskustannuksia. Ilman ylläpitopalvelua vastaavat toimenpiteet tehdään tuntihinnoittelulla palveluntarjoajan hinnaston mukaisesti.

TuoteKäyttäjämäärä (max)Tallennustila (max)Domain-nimiSSL-sertifikaati
VaultCloud Tiedostopalvelin201 000 Gt
VaultCloud Tiedostopalvelin Plus10010 000 Gt
VaultCloud Tiedostopalvelin EnterpriseKustomoitu, yli 100. Pyydä konsultaatiotaKustomoitu, yli 10 000 Gt. Pyydä konsultaatiota

Ota yhteyttä

Teemu Bogdanoff
Asiakkuuspäällikkö
Sakari Pöyhönen
Myyntijohtaja
Jari Lehtonen
VaultCloud-tuotepäällikkö

VAULT-TUOTEPERHE

Vault-tuoteperhe on yrityksesi kokonaisvaltainen tietoverkkoratkaisu.

Ole hyvä ja tutustu myös muihin tuoteperheemme tuotteisiin.

VaultCloud

VaultHotel

VaultConnect

VaultWall

VaultSec

DataVault

IT-infrapalvelu

Yrityksesi IT-infrakumppani