IT-infrapalvelu

Puolustamme pk-yritysten oikeutta saada kustannustehokasta ja tietoturvallista IT-infrapalvelua viiveettömästi ilman piilokuluja.

Säästöt jopa 40% infrakustannuksista

Haluatko kuulla lisää? Varaa aika ilmaiseen esittelyyn tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Kokonaisvaltainen IT-infrapalvelu TNNetillä tarkoittaa:

Yritysverkot

Olemme rakentaneet erilaisia yritysverkkoja jo yli 15 vuoden ajan. Rakennamme verkot juuri asiakkaan tarpeiden mukaan kustannustehokkuus, käyttövarmuus ja turvallisuus edellä. Valitsemme palomuuritarpeisiin asiakkaillemme oikeat kumppanit yleensä joko itse rakentamamme pfSense tai kumppanimme Sophos. Haluamme puolustaa pk-yritysten oikeutta saada erinomaista palvelua palveluntarjoajaltaan kustannustehokkaasti.

 

Palvelinpalvelut

Meidän palvelinpalvelut on Suomen kilpailukykyisimmät. VaultCloud-pilvialustapalvelu on hinnoiltaan ja suorituskyvyltään kansainvälisten kilpailijoiden kanssa samalla viivalla, mutta erona on se, että meiltä saat palvelua. Tarjoamme palvelun juuri asiakkaan tarpeen mukaan tiettyyn rajapintaan saakka tai ”avaimet käteen” -palveluna. Self-service -portaali tuo käyttöön joustavuutta ja voit pystyttää palvelimen pystyyn juuri silloin kun itse haluat. Jos julkipilvipalvelun sijaan haluat private- tai hybridcloud -ratkaisun, niin tämä onnistuu myös. Myös erilaiset varmistuspalvelut ja DRaaS (Disaster Recovery) kokonaisuudet ovat meille arkipäivää.

 

Tietoturvapalvelut

Tietoturva on modernin yrityksen elinehto ja tähän me tarjoamme ratkaisut laajalla skaalalla. Me tarjoamme tietoturvapalveluita niin yritysverkkoihin, palvelimiin ja käyttäjien laitteisiin. Meidän hintoihin on sisäänrakennettu kumppanuus, jotta tietoturvahyökkäyksen sattuessa olemme asiakkaidemme tukena. Tietoturva on sisäänrakennettu kaikkiin meidän tuottamiin palveluihin.

TNNetin kokonaispalvelun avulla voimme toimittaa palvelut juuri yrityksen tarpeiden mukaan. Meidän palvelumallimme joustaa teidän tarpeisiinne.  

Missä ratkaisuissa onnistutte tekemään kustannussäästöjä? 

Onnistumme tuottamaan asiakkaillemme huomattavia kustannussäästöjä varsinkin seuraavissa palveluissa:

  • MPLS-verkkoratkaisu
  • Palomuuripalvelut
  • Tietoturvaratkaisut
  • Laitesaliratkaisut

Kustannussäästöt tulevat niin kuukausilaskutuksessa, kuin kertaluontoisissa palvelumaksuissa. Jokaisen yrityksen tulisi saada kustannustehokasta palvelua ilman yllättäviä lisäkuluja.

 

Jari Lehtonen

Asiakkaamme kertovat meistä:

”TNNet Oy pystyy takaamaan juuri sellaiset palvelut mitä me tarvitsemme. TNNetin joustavuus ja hinnoittelumallit ovat meille tärkeitä asioita ja näitä asioita eivät muut operaattorit kykene tarjoamaan.”

Marko Satosaari – Muuramen Kunta 

Muuramen kunta – Selkeyttä toimintaan operaattorin voimin

”Vikatilanteita sattuu, mutta tapa millä TNNet tiedottaa vikatilanteista on ensiluokkaista. TNNet ilmoittaa joskus vikatilanteesta ennen kuin itse edes huomaamme sitä. Jos meidän pitää olla yhteydessä TNNetiin vikatilanteessa, yhteyden saa heihin nopeasti ja ilmoituksiin reagoidaan heti sekä tehokkaasti.”

Markus Aittola – Symbio Finland Oy 

Symbio Finland Oy – Luotettavuuden ja ketteryyden kautta vuosikymmenen asiakassuhde

”Jos yritykset hakevat laatua, toiminnallisuutta sekä vahvaa asiakkaan ratkaisujen tuntemusta, TNNet on oikea vaihtoehto teille.”

Joonas Berg – KV Turva Oy

KV Turva Oy – Turvallisuuden takana luotettava kumppani

 

”Liiketoiminnallista hyötyä olemme saaneet, puhutaan viisi numeroisista summista vuositasolla mitä säästöjä tämä on tuonut. Mitä enemmän meillä tulee toimipisteitä, niin sitä enemmän säästämme.”

Jussi Osamaa – Econia Oy

”Teemme yhteistyötä TNNetin kanssa laaja-alaisesti tietoliikenneverkkoihin, konesali- ja asiantuntijapalveluihin liittyen. TNNet tuo meille arjen ylläpidon ja kehittämistoimien tueksi näkemystä ja erittäin korkeatasoista teknistä osaamista.”

Vesa Muhonen – Admicom Oyj

Admicom Oyj – Tekninen sparraus yhteistyössä

Ota yhteyttä!

Teemu Bogdanoff
Asiakkuuspäällikkö