Yrityksesi IT-infrakumppani

Puolustamme pk-yritysten oikeutta saada tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja viiveettömästi ilman piilokuluja.

100% tyytyväisyystakuu

Haluatko kuulla lisää? Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle seuraavan työpäivän kuluessa.

Asiakkaamme kertovat meistä

Tekninen ylivertaisuus

Tekninen ylivertaisuus näkyy niin palveluiden laadussa kuin teknisen tiimimme osaamisessa. Panostamme aina laadukkaisiin laitteisiin, jotta palvelumme ovat mahdollisimman vikasietoisia. Samalla vahvistamme teknisen tiimimme osaamista jatkuvalla kouluttamisella.

  Skaalautuvuus

Palvelumme skaalautuvat suurista palvelin- ja verkkoympäristöistä aina pienempiin ratkaisuihin. Meillä ei yliallokoida kapasiteettia, vaan skaalautuvuus varmistaa myös sen, että maksat aina vain siitä mitä aidosti tarvitset.

  Laadukas asiakaspalvelu

Tekninen asiakaspalvelumme on ehdottomasti Suomen nopein ja laadukkain. Saat vastauksen palvelupyyntöihin vielä samanpäivän aikana ja puhelimesta meillä vastaa aina tekninen asiakaspalvelija, jonka kanssa voit vikatilannetta hoitaa.


Asiakastarinat

Asiakastarina: Are Oy

”TNNettiä on helppo lähestyä ja tiedän kaverit kenelle soittaa. Ei tarvitse soittaa puhelinpalveluun ja odottaa päivää tai kahta.”
Matti Välitalo Automaatioasiantuntija

Asiakastarina: Econia Oy

” Olemme tehneet viisinumeroisia summia säästöjä vuositasolla.”
Jussi Osamaa Tietohallintopäällikkö


Näistä palveluista meidät tunnetaan

Suomen kilpailukykyisin pilvikapasiteetti

VaultCloud on hinta-laatu-suhteeltaan Suomen kilpailukykyisin pilvipalvelu. Palvelussamme yhdistyvät korkea saavutettavuus, erinomainen laskentateho ja piilokuluttomuus, jolloin palvelu kestää vertailun kaikkien kilpailijoiden suhteen.

Tietoturva- ja varmistuspalvelut

Haluamme tarjota asiakkaidemme liiketoiminnalle jatkuvuutta ja turvaa, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Tarjoamme suojaa DDoS- ja Ransomware -hyökkäyksiltä ja voimme varmuuskopioida palveluitasi mistä vaan tarvitaan. Tarjoamme myös IDS- ja valvontapalveluita.

Verkko- ja palomuuripalvelut

Meillä on 20 vuoden kokemus erilaisista verkko- ja palomuuripalveluista, joten näiden suhteen omaamme aina kotikenttäedun. Kykenemme lähes poikkeuksetta tuomaan asiakkaillemme merkittäviä säästöjä ja parempia yhteysnopeuksia omilla ratkaisuillamme.

 


Varaa maksuton 30 minuutin IT-infra konsultaatio!

Katsotaan yhdessä, miten nykyinen IT-infra on toteutettu ja tutkitaan, löytyykö nykyiseen ratkaisuun kehittämiskohteita.

Konsultaation sisältö: 

  • IT-infran ja tietoturvan nykytilan arviointi
  • IT-infran kehittäminen
  • Tietoturvan kehittäminen

Käymme toimenpiteet kanssasi läpi 30min etäpalaverissa, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Ilmainen konsultaatio ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksutonta. IT-infran nykytilaa ei tarvitse jäädä puntaroimaan yksin. Ratkaisut ovat yhden napin painalluksen päässä, joten mitä vielä odotat?

 

 

Jätä yhteystiedot tähän!

 

Nimi(Pakollinen)

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä!

TNNetin palveluihin luottaa jo sadat muut yritykset

TNNetin palvelut lukuina:

  • yli 500 virtuaalipalvelinta
  • yli 700 yritysliittymää
  • yli 200 palomuuripalvelua

Liikevaihto 2,6milj €
13 timanttista työntekijää

Jari Lehtonen

Asiakkaamme kertovat meistä:

”Teemme yhteistyötä TNNetin kanssa laaja-alaisesti tietoliikenneverkkoihin, konesali- ja asiantuntijapalveluihin liittyen. TNNet tuo meille arjen ylläpidon ja kehittämistoimien tueksi näkemystä ja erittäin korkeatasoista teknistä osaamista.”

Vesa Muhonen – Admicom Oyj

Admicom Oyj – Tekninen sparraus yhteistyössä

”TNNet Oy pystyy takaamaan juuri sellaiset palvelut mitä me tarvitsemme. TNNetin joustavuus ja hinnoittelumallit ovat meille tärkeitä asioita ja näitä asioita eivät muut operaattorit kykene tarjoamaan.”

Marko Satosaari – Muuramen Kunta 

Muuramen kunta – Selkeyttä toimintaan operaattorin voimin

”Vikatilanteita sattuu, mutta tapa millä TNNet tiedottaa vikatilanteista on ensiluokkaista. TNNet ilmoittaa joskus vikatilanteesta ennen kuin itse edes huomaamme sitä. Jos meidän pitää olla yhteydessä TNNetiin vikatilanteessa, yhteyden saa heihin nopeasti ja ilmoituksiin reagoidaan heti sekä tehokkaasti.”

Markus Aittola – Symbio Finland Oy 

Symbio Finland Oy – Luotettavuuden ja ketteryyden kautta vuosikymmenen asiakassuhde

”Jos yritykset hakevat laatua, toiminnallisuutta sekä vahvaa asiakkaan ratkaisujen tuntemusta, TNNet on oikea vaihtoehto teille.”

Joonas Berg – KV Turva Oy

KV Turva Oy – Turvallisuuden takana luotettava kumppani

 

”Liiketoiminnallista hyötyä olemme saaneet, puhutaan viisi numeroisista summista vuositasolla mitä säästöjä tämä on tuonut. Mitä enemmän meillä tulee toimipisteitä, niin sitä enemmän säästämme.”

Jussi Osamaa – Econia Oy


Muut TNNetin palvelut:

Yritysverkot

Olemme rakentaneet erilaisia yritysverkkoja jo yli 15 vuoden ajan. Rakennamme verkot juuri asiakkaan tarpeiden mukaan kustannustehokkuus, käyttövarmuus ja turvallisuus edellä. Valitsemme palomuuritarpeisiin asiakkaillemme oikeat kumppanit yleensä joko itse rakentamamme pfSense tai kumppanimme Sophos. Haluamme puolustaa pk-yritysten oikeutta saada erinomaista palvelua palveluntarjoajaltaan kustannustehokkaasti.

 

Palvelinpalvelut

Meidän palvelinpalvelut on Suomen kilpailukykyisimmät. VaultCloud-pilvialustapalvelu on hinnoiltaan ja suorituskyvyltään kansainvälisten kilpailijoiden kanssa samalla viivalla, mutta erona on se, että meiltä saat palvelua. Tarjoamme palvelun juuri asiakkaan tarpeen mukaan tiettyyn rajapintaan saakka tai ”avaimet käteen” -palveluna. Self-service -portaali tuo käyttöön joustavuutta ja voit pystyttää palvelimen pystyyn juuri silloin kun itse haluat. Jos julkipilvipalvelun sijaan haluat private- tai hybridcloud -ratkaisun, niin tämä onnistuu myös. Myös erilaiset varmistuspalvelut ja DRaaS (Disaster Recovery) kokonaisuudet ovat meille arkipäivää.

 

Tietoturvapalvelut

Tietoturva on modernin yrityksen elinehto ja tähän me tarjoamme ratkaisut laajalla skaalalla. Me tarjoamme tietoturvapalveluita niin yritysverkkoihin, palvelimiin ja käyttäjien laitteisiin. Meidän hintoihin on sisäänrakennettu kumppanuus, jotta tietoturvahyökkäyksen sattuessa olemme asiakkaidemme tukena. Tietoturva on sisäänrakennettu kaikkiin meidän tuottamiin palveluihin.

TNNetin kokonaispalvelun avulla voimme toimittaa palvelut juuri yrityksen tarpeiden mukaan. Meidän palvelumallimme joustaa teidän tarpeisiinne.  

Kiinnostuitko IT-infrapalveluistamme? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!

1. 
Ota meihin yhteyttä lomakkeella, soittamalla tai sähköpostilla.

2.
Käydään yhdessä läpi IT-infra tarpeesi sekä keskustellaan uusista innovatiivista palveluistamme.

3.
Annamme sinulle sopivan ratkaisuehdotuksen. Toimitamme palvelumme tarvittaessa yöaikaan ja säästyt tarpeettomilta katkoksilta.

4.
Me palvelemme myös silloin, kun kaikki toimii hyvin – olemme vain yhden yhteydenoton päässä.

 

Nimi(Pakollinen)

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä!

Ota yhteyttä!

Teemu Bogdanoff
Asiakkuuspäällikkö