Soulcore – IDS-palvelun pilotista loppukäyttäjäksi

Yrityksien yhteistyö on yksi parhaimmista tavoista kehittää uutta palvelua. TNNetillä Jari Lehtonen kehitti uuden palvelun nimeltä IDS (Intrusion Detection System), jonka tarkoituksena on kerätä palomuurilta dataa, jolla parannetaan yrityksen tietoturvaa. IDS-palvelu löytää asiakkaan yritysverkosta tietoturva-aukot, jotka voidaan tukkia tarkan data-analyysin jälkeen. TNNet haki uuteen palveluun pilottiasiakasta, johon Soulcore vastasi myöntävästi. Soulcore haastaa ICT-markkinat liiketoimintakriittisten prosessien digitalisointiin, johon tietoturvan ylläpitäminen on yksi tärkeimmistä asioista.  Soulcorella yhteistyöstä vastaa pääarkkitehti Jarno Leikas. 

”Meille tarjottiin suoraan mahdollisuutta osallistua IDS-palvelun pilottiin TNNetin puolelta, mihin lähdimme mielellämme mukaan; kaltaisellemme pienelle yritykselle, joka haluaa keskittyä ydinalueeseensa, eli automatisoituun sovellustuotantoon, tietoturvaa parantavat monitorointiratkaisut palveluna ovat erittäin houkuttelevia, kommentoi Leikas”

TNNetin palvelualttius saa kiitosta Soulcorelta. Tekninen osaamistaso, Soulcorelle sopivat palvelut sekä laadukas tekninen asiakaspalvelu ovat päätekijöitä, miksi Soulcore valitsi TNNetin kumppanikseen.

Soulcore on ollut erittäin tyytyväinen IDS-palvelun liittyen. Raportointi on näyttänyt kehittyvän palvelun pilottivaiheen alun jälkeen, ja odotamme mielenkiinnolla miten erityisesti raportointi kehittyy jatkossa. Analyysit ovat olleet hyviä ja niissä näkyy, että ympäristömme tunnetaan ja aiemmin tehdyt toimenpiteet ovat muistissa. Tämä on suuri lisäarvo, josta soisin pidettävän jatkossakin kiinni, kommentoi Jarno Leikas.

Oman liiketoimintanäkökulmamme suojaamisen lisäksi meille asiakkaidemme luottamus kykyymme toimia tietosuojan ja -turvan kannalta luotettavasti on meille keskeisen tärkeää. IDS-palvelu tarjoaa meille näkyvyyttä verkkoympäristöömme ja epäsuorasti toki myös sovellusympäristöön. Käytännössä raportit ovat tähän mennessä olleet tapahtumaköyhää luettavaa, mutta on toisaalta tärkeää tietää, että näin on. Vaikka ongelmia ei ole ollut, olemme kuitenkin raporttien perusteella saaneet ideoita parantaa omia verkkojärjestelyjämme entisestään

”Odotamme mielenkiinnolla miten raportointi kehittyy jatkossa. Tämän avulla voimme luoda luotettavan ympäristön omille asiakkaillemme, kommentoi Leikas”

TNNet Oy suosittelee IDS-palvelun käyttöönottoa kaikille asiakkaille, jotta tietoturva saadaan kuntoon palomuurilta saakka. IDS-palvelua on mahdollista käyttää niin TNNetin tarjoamaan Vaultwall-palveluun tai muualta hankittuihin palomuuriratkaisuihin.

SoulCore on ohjelmistoalan yritys, joka haastaa ICT-markkinan uudenlaisella toimintatavalla. Olemme keskittyneet asiakkaidemme liiketoimintakriittisten prosessien digitalisointiin. Missionamme on rakentaa laadukkaita ja moderneja sovelluksia tuotemaisella tehokkuudella ja nopeilla läpimenoajoilla verrattuna perinteiseen sovellustuotantoon. Tässä apuna käytämme kehittämäämme automatisoidun sovellustuotannon teknologiaa.

Palvelemme asiakkaitamme toimialariippumattomasti aina julkisen sektorin organisaatioista valmistavan teollisuuden yrityksiin, liitto- ja järjestökentän toimijoihin sekä franchising-liiketoimintaan. Kärkituotealueitamme ovat muun muassa hankintatoiminnan tueksi kehittämämme SoulPro, ammattiliitoille ja -järjestöille suunnatut järjestelmäkokonaisuutemme sekä tietosuojatyön hallintaa tukeva SaaS-palvelumme GDPRdesk.

SoulCore on perustettu vuonna 2014, ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli 1,4 miljoonaa euroa. Kasvumme myötä rekrytoimme uusia osaajia sekä Tampereen että Jyväskylän toimipisteillemme.


Kiinnostuitko IDS-ratkaisustamme? 

Jätä yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä!