Procemex Oy – Kansainvälistä kaupankäyntiä

Procemex on kansainvälinen markkinajohtaja paperi-, sellu- ja painoteollisuuden konenäköjärjestelmissä. Procemex on erikoistunut älykameroiden, valaistusratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen radanvalvonnassa sekä vianilmaisujärjestelmissä. Yhtiö työllistää noin 70 henkilöä. Procemex on perustettu vuonna 2000 ja sen järjestelmiä on toimitettu lähes 900 kappaletta yli 50 maahan. Päätoimipaikka on Jyväskylässä, tuotekehitys Tampereella ja tytäryhtiöt USA:ssa, Japanissa ja Saksassa. TNNet toteuttaa Procemexille kokonaisvaltaiset ICT-ratkaisut, mitkä pitävät sisällään tietoliikenneyhteydet, laitesali- sekä tietoturvapalvelut. Yhteistyöstä vastaa Procemexin puolella palvelujohtaja Niko Niemelä. 

Yhteistyö yrityksien välillä on alkanut vuonna 2010, jolloin Procemex siirtyi TNNetin asiakkaaksi tietoliikenneyhteyksien osalta. Procemexin kasvun myötä yrityksen tarpeet kasvoivat myös  tietoliikenne- sekä laitesalipalveluissa. Näihin tarpeisiin TNNet pystyi vastaamaan räätälöidyillä yritysverkkoratkaisuilla, joissa otettiin tarkkaan huomioon asiakkaan toive pienestä viiveestä sisäverkossa sekä tietoturvallisesta laitesalipalveluista.

Luotettavat palvelut ja asiantuntijuus ovat olleet TNNetin vahvuuksia vuosien ajan. Tätä kommentoi myös  Niko Niemelä ja kertoo syitä miksi ovat jatkaneet niin pitkään TNNetin asiakkaana.

”Arvostamme toimittajaltamme joustavuutta asioiden hoidossa, asiantuntemusta sekä tietysti palvelun nopeutta, sillä tietoliikenneyhteydet ovat erittäin tärkeässä asemassa kansainvälisen kaupan ja etäpalveluiden onnistumisessa.” toteaa Niko Niemelä.

Procemex arvostaa myös TNNetin tarjoamaa joustavaa palvelua ja hyviä vasteaikoja. Kun yhteydenotto on maanläheistä ja turha byrokratia jätetään pois, vaikeatkin tilanteet saadaan selvitettyä todella nopealla aikataululla.

TNNetin henkilöstön koko ihmetyttää aina suurempia toimijoita ja miten palvelun laatu saadaan pidettyä vuosi vuodelta hyvänä asiakasrajapintaan. Tähän myös Procemexin Niko Niemelä kommentoi seuraavaa:

”Meille TNNetin kokoluokka on juuri sopiva ja sitä kautta palvelualttius sekä joustavuus ovat pysyneet hyvänä. Kun yhteyshenkilöt eivät vaihdu, asiakkaana on helppo jatkaa siitä mihin edelliskerralla jäätiin. Esimerkiksi meidän puhelinoperaattorimme yhteyshenkilö on vaihtunut samana aikana 5 kertaa.” toteaa Niko Niemelä.

Yhteistyötä tukee molempien yrityksien keskinäisen kommunikaation helppous, jonka avulla saadaan kehitettyä uusia palveluita Procemexin kasvavaan toimintaan maailmanlaajuisesti. Kun laatu ja hinta kohtaavat, yhteistyön edellytykset ovat taattua.

Procemex Oy
Niko Niemelä
palvelujohtaja


Tarvitsetko kumppania kansainväliseen yhteistyöhön?

Jätä yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä!