Pokas Oy – Langattoman verkon superkäyttäjät

Pokas tuottaa ikkuna- ja oviremontteja kuluttajille. Pokasin asiakaskunta sijaitsee ympäri Suomea sekä tuottaa palvelunsa suomalaista ammattitaitoa ja tuotteita käyttäen.
TNNet huolehtii, että Pokasin toimipisteessä tietoliikenneyhteydet ja sisäverkon palvelut toimivat vaatimissakin oloissa raudanlujien ammattilaisten käytössä.

Vanhan operaattorikumppanin ratkaisu ei ollut Pokasille tarpeeksi varma ja he kärsivät monista tietoliikenneyhteyden katkoksista kriittiseen toimistoaikaan. Kun ongelmia oli ollut tarpeeks, Tim sai tarpeekseen ja otti yhteyttä TNNetiin.

Pokas Oy:n Tim Huovinen valitsi TNNetin kumppanikseen monien suosittelijoiden perusteella ja paikallinen toimittaja oli oikea vaihtoehto heidän tarpeisiinsa.

”Arvostamme TNNetissä palveluvarmuutta sekä sitä, että heidät saa aina kiinni ja ammattilainen vastaa heti tarpeisiimme”, kommentoi Tim.

”Toimipisteemme tarvitsee vaativaa tietoliikenneyhteyttä sekä toimivaa langatonta verkkoa. Yrityksemme toiminta on erittäin riippuvainen toimivasta yhteydestä ja katkoksiin ei ole varaa.” jatkaa Tim Huovinen.

Kun valinta oli tehty ja tuli aika toimittaa tietoliikenneyhteys asiakkaalle, asennuksesta TNNet Oy saikin kiitosta asiakkaalta.

Saimme myös erittäin asiantuntevaa asennuspalvelua ”avaimet käteen” toimituksen muodossa. Asennus oli erittäin ihmisläheinen ja saimme heti maanläheisen vastauksen tyhmiinkin kysymyksiin.” kommentoi Tim.

Voimme suositella TNNet Oy:tä muillekin yrityksille, jotka arvostavat operaattorin toiminnassa henkilökohtaista palvelua sekä nopeutta.

 

Pokas on suomalainen avainlippuyritys, joka toimii maanlaajuisesti. Tarjoamme ikkunoita- ja oviremontteja kuluttajille. Pokasilla on tytöryhtiö Talos Oy, mikä tarjoaa sähköremontteja sekä aurinkopaneeleita kuluttajille. Palvelumme ovat ”avaimet käteen”- periaatteella. Toimintamme kulmakivi on tyytyväinen asiakas kaikessa toiminnassa!

www.pokas.fi

www.talosahko.fi


Kiinnostuitko WLAN-palvelustamme?

Jätä yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä!