Marski Data – Ketteryys sekä luotettavuus yhteistyön kulmakiviä

Marski Data on 35-vuotias perheyritys, joka luo tietotekniikan turvin yrityksille haasteiden sijaan mahdollisuuksia. Tietotekniikan ratkaisujen kautta yritys palvelee asiakkaita ympäri Suomea neljän toimipisteen turvin. Marski Datalla yhteistyöstä vastaa Service Manager Marko Pajarinen. 

Marski Datan ja TNNetin yhteistyö alkoi Marski Datan tarpeesta perustaa oma virtuaalinen konesali, jolle tarvittiin turvaluokitellut olosuhteet. Marski Datan laaja palveluvalikoima vahvistui entisestään virtuaalisella kapasiteettipalvelulla heidän vahvan konesaliosaamisen ja TNNetin laitesali- ja tietoliikennepalveluiden yhdistämänä. Marski Datan asiakkaille voidaan tarjota nyt joustavaa virtuaalista kapasiteettipalvelua, palomuuri-, varmistus- ja valvontapalvelulla höystettynä.

”Arvostamme TNNetissä ketteryyttä, muokattavia palveluita sekä toimivaa teknistä asiakaspalvelua. Yhteistyössä voimme kehittää heidän kanssaan meidän loppuasiakkaille parhaan mahdollisen ratkaisun, kommentoi Marko Pajarinen.

Yhteistyö vaatii molempien toimijoiden luottamuksen, jotta asiakkaiden saama lisäarvo on maksimaalinen. Kun kommunikaatio toimii, yhteistyö toimii.

Marko Pajarinen kommentoi myös, että TNNet on juuri oikean kokoinen ja tarpeeksi joustava toimija heille. He saavat tarvittaessa suoraan ratkaisuasiantuntijoilta monipuolisia ratkaisuvaihtoehtoja, toimittaakseen asiakkaillensa parasta mahdollista palvelua ja lisäarvoa.

Yhteistyö ei toimisi ilman vastuutettua yhteyshenkilöä. TNNetiltä Sakari Pöyhönen otti yhteistyön alusta lähtien Marski Datan siipiensä alle ja yhteistyö on toiminut mallikkaasti. Tämän myös Marko Pajarinen huomauttaa kommenteissaan.

”Kun yhteydenotot tapahtuvat puhelimitse ja sähköpostilla, saamme aina kiinni oikean henkilön. Onko se sitten Sakari tai TNNetin tekninen asiakaspalvelu, vastaukset ovat nopeita. Keskustelemme myös paljon TNNetin kanssa etäpalavereina, jotka saadaan järjestettyä erittäin joustavasti.”

Operaattorin ja ICT-palveluita tarjoavan yrityksen yhteistyö on havaittu erittäin toimivaksi kokonaisuudeksi. Loppuasiakkaat saavat tästä parhaimman mahdollisen hyödyn irti, koska rajapinnat operaattoreiden ja ICT-palveluita tarjoavien yrityksien välillä on yleensä heikot. Kun molemmat yritykset puhaltavat yhteen hiileen, saadaan voitokas yritysyhteistyö, jossa ainoastaan loppuasiakas hyötyy.

 

 

Me marskidatalaiset olemme kuudenkymmenen innokkaan asiantuntijan porukka, joka laittaa yritysten ICT-asiat kuntoon. Me Marskidatalla työskentelemme modernin tulostamisen, toimivan työympäristön ja palvelevan tietotekniikan parissa. Palvelumme ulottuvat järeistä konesaliratkaisuista monipuolisiin päätelaitteisiin.

Tietotekniikan on tarkoitus luoda mahdollisuuksia, ei haasteita. Marski data keskittyy siihen, että tietotekniikka palvelee yritystäsi ja sen työntekijöitä parhaalla mahdollisella tavalla: kun tietotekniikka on kunnossa, pysyy työelämän draivi päällä. Innostuksella ja toimivilla ratkaisuilla päästään tuloksiin, jotka muuten jäisivät saavuttamatta. 35-vuotias perheyrityksemme toimii Mikkelissä, Helsingissä, Joensuussa ja Savonlinnassa, ja yhtiöidemme liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa. Yrityksemme on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kuusi kertaa.


Etsitkö ketterää yhteistyökumppania?

Jätä yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä!