Jykia Oy – Luottamus ja laatu takaa yhteistyön

Jykia  kehittää, omistaa, vuokraa ja rakennuttaa toimisto-, tuotanto- ja varastotiloja Jyväskylän, Muuramen ja Laukaan alueilla.
Jykia on palvellut asiakkaitaan yli 30 vuoden ajan, ja heidän tärkeinpänä tehtävä on kehittää työpaikka-alueita ja yrityspuistoja tarjoamalla yrityksille ja sen työntekijöille toimivia toimitilaratkaisuja. Jykian omistaa Jyväskylän kaupunki, Laukaan kunta sekä Muuramen Kunta ja sen palveluksessa on 6 työntekijää.

TNNetin ja Jykian yhteistyö on kehittynyt vuosien varrella yhdestä tietoliikenneratkaisusta kokonaisvaltaiseen tietoverkkoratkaisuihin. Jykialla yhteistyöstä vastaa asiakkuuspäällikkö Kirsi Kautola.
TNNet toimittaa Jykialle suurimpaan osaan heidän omistamiin kiinteistöihin tietoliikenneyhteydet, sisäverkon aktiivilaiteet, palomuuripalvelut sekä niihin kohdistuvat ylläpitopalvelut.

”Yhteydet ja ylläpito on toteutettu kustannustehokkaasti ja varmasti. Verkon redundanttisuus on huomioitu, kun palveluita on toimitettu toimipisteisiin.
Liiketoiminnalle ja työskentelylle ei ole verkon mahdollisissa ongelmatilanteista aiheutunut katkoja, kommentoi Kirsi Kautola.”

Jykia vaatii yhteistyökumppaniltaan nopeaa reagointia ja asiakaslähtöisyyttä sekä joustavuutta, tähän tarpeeseen TNNet vastaa palvelullaan.

”Valitsimme TNNetin kumppaniksi, koska he ovat paikallinen toimija, ketterä menetelmissään ja heiltä saa erittäin asiakaslähtöistä palvelua. Suunnitteluvaiheessa TNNet haki meille parasta mahdollista ratkaisua toteuttaa verkot ja palvelut toimipisteillemme.”

Kirsi kiittää myös TNNetin toimivaa ylläpitoa. Ylläpito toimii hyvin ja kokonaisvaltaisesti sovitun palvelutason mukaisesti.

TNNetin vahvuuksia on aina ollut erinomainen asiakaspalvelu, johon Kirsi kommentoi myös seuraavasti:
Kun yhteistyökumppani tarjoaa asiantuntevaa ja nopeaa asiakaspalvelua, niin toimitus kuin vikatilanteisiin saadaan ripeää reagointia.

”Tarvitsemme luotettavan kumppanin kehen voimme luottaa. TNNetillä palveluilla on ”kasvot”, joten asiointi on helppoa tuttujen henkilöiden kanssa. Voimme luottaa että annetut toimeksiannot ja tilaukset hoidetaan sovittuun aikaan ja laadukkaasti.”

Jykia Oy:stä Kirsi Kautola suosittelee TNNetiä muillekkin toimitiloja vuokraaville yrityksille.

Jykia Oy
Kirsi Kautola
Asiakkuuspäällikkö
0505276701
kirsi.katola(a)jykia.fi


Tarvitsetko kokonaisvaltaista tietoverkkoratkaisua? 

Jätä yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä!