KV Turva Oy – Turvallisuuden takana luotettava kumppani

KV Turva on täysin kotimainen yksityisomistuksessa oleva turvallisuusalan yritys, jonka missiona on tuottaa laadukasta ja kustannustehokasta turvallisuuspalvelua asiakkaille. KV Turva on yhtiö, jonka perusperiaatteena on asiakkaiden palvelutarpeeseen vastaaminen kaupan alan ja turvallisuusalan uusimpien innovaatioiden yhdistelmillä. KV Turva ja TNNet tuottavat yhteistyössä KV Turvan asiakkaille etävalvontapalveluita ympäri Suomea, jonka avulla kohde valvotaan ilman fyysistä läsnäoloa turvatekniikan avulla. TNNet tuottaa tietoturvalliset tietoliikenneyhteydet, palomuuripalvelut ja pilvipalvelut KV Turvan palvelutarpeisiin. Yhteistyöstä vastaa KV Turvalla yksikön päällikkö Joonas Berg. 

KV Turvan ja TNNetin yhteistyö alkoi vuonna 2015, jolloin KV Turva kilpailutti tietoliikenneyhteydet eri valvontakohteisiin sekä omaan valvontakeskukseen. KV Turva valitsi TNNetin toimittamaan valvontakeskuksen yhteyden ja tästä yhteinen taival alkoi.

KV Turva:n Joonas Berg huomasi että TNNet oli valmis kehittämään yhteistyössä heille parempia ratkaisuja valvontakohteisiin. Aikaisemmin KV Turva toimitti itse reititinratkaisut loppuasiakkaalle, jolloin KV Turva oli vastuussa reitittimen toiminnasta. Yhteistyössä TNNet ja KV Turva kehitti kestävän ratkaisun ja sopivat että TNNet toimittaa kokonaisvaltaisesti asiakkaan tietoliikenneratkaisun yhteyden ja reitittimen kanssa.

”TNNet tuotti lisäarvoa toiminnallisten ratkaisujen ja tietoturvan puolelta. TNNetin kanssa saamme toteutettua aina loppuasiakkaalle tasalaatuista palvelua ja saamme minimoitua riskit että laatu pysyy korkealla.” kommentoi Joonas Berg. 

Joonas mainitsee myös, että yhteyskatkoja on ollut erittäin vähän kun kokonaisvastuu on siirretty TNNetille. Keskitys on myös tuonut helppoutta vianratkaisuihin, koska heidän tarvitsee vain olla yhteydessä yhteen operaattoriin ongelmatilanteissa.

KV Turva arvostaa TNNetin heille tarjoamaa teknistä rajapintaa. Tekninen rajapinta on mahdollista saada kiinni nopeasti ja vaivattomasti sekä apu on saatavilla heti. Tekninen asiakaspalvelu tuntee asiakkaan, jolloin aikaa ongelmatilanteissa ei mene eri henkilöiden välillä pompotteluun.

”Vasteajat sekä ongelmaratkaisukyky on TNNetin vahvuuksia palveluntuottajana. Jos jokin asia ei toimi, vika hoidetaan aina henkilökohtaisesti heti, eikä jätetä meitä oman onnemme nojaan ongelman kanssa. Asiat hoituu nopeasti, koska voimme puhua aina asiantuntijan kanssa.” Kommentoi Joonas Berg

Joonas kiittää myös TNNetiä avoimuudesta. TNNetiltä saa heti suoran vastauksen mikä on pielessä ja he eivät kiertele asian kanssa. Asennuspalvelut saavat myös kiitosta. Kun yhteistyössä sovitaan aikataulut uusien ratkaisujen asennuksille, aikataulut pitävät aina.

”Voimme suositella TNNet Oy:tä muillekkin turvallisuusalan yrityksille. Jos yritykset hakevat laatua, toiminnallisuutta sekä vahvaa asiakkaan ratkaisujen tuntemusta, TNNet on oikea vaihtoehto teille.” huomioi Joonas Berg.

 

KV Turva Oy
Joonas Berg
yksikön päällikkö
040 521 6118
joonas.berg(a)kvturva.fi


Haetko luotettavaa yhteistyökumppania? 

Jätä yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä!