Admicom Oyj – Tekninen sparraus yhteistyössä

Admicom Finland Oyj on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu järjestelmäkehityksen edelläkävijä. Palvelukokonaisuutemme ytimessä on Adminet – talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden tehokkain ja monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Liikevaihtomme on kasvanut keskimäärin 36 % vuosivauhtia vuosina 2013–2018 ja työllistämme tällä hetkellä n. 150 henkilöä. Vuonna 2018 Admicom aloitti myös pörssitaipaleensa ja listautui helmikuussa Nasdaq First North Growth Market Finland -listalle.

TNNet Oy:n ja Admicom Oyj:n yhteinen taival alkoi vuonna 2013, jolloin Admicom tilasi ensimmäisen tietoliikenneyhteyden toimistoonsa Jyväskylän Väinönkeskukseen. Admicom on ollut yksi TNNetin pitkäaikaisimmista asiakkaista, jonka kanssa yhteistyö on jatkunut vuosien ajan kehittäen molempien firmojen palveluita. Yhteistyö on kulminoitunut Admicomilta Tietohallintopäällikkö  Vesa Muhosen ympärille.

Teemme yhteistyötä TNNetin kanssa laaja-alaisesti tietoliikenneverkkoihin, konesali- ja asiantuntijapalveluihin liittyen. TNNet tuo meille arjen ylläpidon ja kehittämistoimien tueksi näkemystä ja erittäin korkeatasoista teknistä osaamista, toteaa Vesa Muhonen

TNNet on kumppanina ketterä ja nopeasti asioihin tarttuva. Asiat eivät huku ”helpparin uumeniin” vaan reagointi on ollut keskimäärin aina kiitettävää. Asiakkaana ei tule koskaan sellaista tunnetta, että omat tarpeet hukkuisivat kiireen tai muiden asiakkaiden töiden alle, jatkaa Vesa Muhonen.

Admicom on nopeasti kasvava yritys ja heillä on jatkuvasti käynnissä erilaisia kehityshankkeita. TNNetin asiantunteva henkilöstö toimii Admicom Oyj:lle erittäin hyvänä sparrikumppanina talon omalle henkilöstölle. Järjestelmäkehittäjänä Admicomilla on vahvaa osaamista talossa ja hankimmekin suhteellisen vähän asiantuntijapalveluita ulkoa, näin Admicomilla on korkeat laatukriteerit palvelutoimittajalle.

Vesa Muhosen mielestä TNNet on juuri sopivan kokoinen toimija heidän tarpeisiinsa. Operaattorina ja konesalitoimijana palvelukatalogi on laaja ja tekninen osaaminen huippuluokkaa, mutta organisaatio on kuitenkin verrattain kompakti ja jokainen työntekijä vastaa tontistaan vahvasti asiakasrajapinnassa. Omistajuutta on otettava ja se myös näkyy TNNetin tavassa tehdä asioita. Teemme mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja tässä tapauksessa myös Jyväskyläläisyys yhdistää.

”Luottamus on yhteistyön kulmakivi”

Hyödynnämme arjen rutiiniasioissa lähtökohtaisesti normaaleja tukikanavia, sillä vasteajat ovat nopeita. Arvostamme kuitenkin myös sitä, että asiantuntijat ovat hyvin tavoitettavissa ja kynsille ei tule, vaikka asian sitä vaatiessa ohituslinjoja toisinaan käytetäänkin. Asiakkaana ei tarvitse myöskään pelätä sitä, että jokaisesta irtokysymyksestä lähtisi laskutus rullaamaan vaan kehitysasioihin ja arjen ylläpitoon liittyvää konsultointia on saatu aina valmisteluvaiheessa kiitettävästi, toteaa Vesa Muhonen

Vesa huomattaa myös TNNetin nopeista vasteajoista. Aina on saatavilla nopeaa palvelua, kun siihen on tarve.

Admicom Oyj
Vesa Muhonen
Tietohallintopäällikkö


Luotatteko te tietoliikenne- ja pilvipalvelutoimittajaanne?

Jätä yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä!