TNNet Oy ICT-palveluiden osaaja

Meidän perusarvomme ovat

  • olla asiantuntija
  • aina rehellinen
  • ja ratkaisunhakuinen tilanteissa, joissa teemme päätöksiä.

Haluamme, että työntekijämme toimivat itsenäisesti ja tekevät päätöksiä omistajan arvojen mukaisesti. Haluamme nähdä TNNetin tulevaisuudessa arvostettuna pilvipalvelutalona, jonka osaaminen on laajasti tunnettu ja laatu taattu. Tekemisemme perustuu prosessijohtamiselle, mutta haluamme järjestää aikaa myös luovalle työskentelylle.

Onnistumisemme takaa

  • asiakkaan ymmärrys
  • teknologian arvostus
  • asiakkaan palvelu kaikissa tilanteissa
  • tietoturvakeskeisyys.

Vault-palveluperhe on suunniteltu kattamaan asiakkaan tarpeet aina työasemalle asti. Palvelumuotoilussa yhdistimme palvelumme yhdeksi kokonaisuudeksi, josta asiakas voi valita itselle sopivat palat ja myöhemmin laajentaa tarpeen mukaan. Tavoitteemme on, että asiakas maksaa vain tuotetusta palvelusta ja toimintavarmuudesta ennustettavilla kuluilla. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia, että asiakkaamme tietää mistä maksaa ja ettei yllätyksiä tule.

Onnistumisen edellytykset

Kuuntelemme asiakastamme

Meille tärkeintä on kuunnella asiakasta aina loppuun saakka. Asiakkaan palaute on meille aina tärkeää ja tämän kautta opimme kehittämään toimintaamme eteenpäin. Yhdessä voimme tehdä asiakkaalle juuri sellaisen ratkaisun mitä asiakas tarvitsee.

Palvelumme ovat laadukkaita ja valmiita mille tahansa yritykselle

Pidämme huolen että kaikki palvelumme ovat ajantasaisia ja laadukkaita. Vikatilanteisiin meillä ei ole varaa. Kaikki ratkaisumme ovat valmiita mille tahansa yritykselle ja jos meiltä ei ratkaisua teille löydy, suosittelemme muiden vaihtoehtoja.

Palvelemme asiakkaitamme ensiluokkaisella asiakaspalvelullamme

Olemme ylpeitä ensiluokkaisesta asiakaspalvelustamme. Asiakkaanamme saat meiltä aina kiinni teknisen henkilön ja emme jätä sinua koskaan yksin ongelmasi kanssa. Palvelu on se mitä yritykset arvostavat ja sitä saa meiltä.

Luomme uusia tietoturvallisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin

Pidämme yllä osaamistamme tietoturvasta ja samalla järjestelmämme pitää yllä korkeinta tietoturvaa. Meidän kanssa voimme kehittää teidän tarpeisiinne parhaan tietoturvallisen ratkaisun, jonka kautta voit keskittyä omaan liiketoimintasi kehittämiseen.

VAULT-TUOTEPERHE

Vault-tuoteperhe on yrityksesi kokonaisvaltainen tietoverkkoratkaisu.

Ole hyvä ja tutustu myös muihin tuoteperheemme tuotteisiin.

VaultCloud

Verkkopalvelut

Yrityksesi IT-infrakumppani

IT-infrapalvelu

DataVault

VaultSec

VaultWall

VaultConnect

VaultHotel

DataVault