Palomuuripalvelut

Tietoverkkojen asianmukainen suojaus on nykyään yhä tärkeämmässä roolissa aiempaa tehokkaampien haittaohjelmien lisääntyessä ja samalla uusien tärkeiden palvelujen siirtyessä verkkoon.

Toteutamme palomuuripalvelut asiakkaalle räätälöityinä kokonaisuuksina ja olemme tarvittaessa mukana myös suunnittelussa asiakkaan tukena. Vuosien tuomalla kokemuksella turvaamme verkkoliikenteesi, oli kyseessä sitten toimipisteiden välinen siirtoverkko tai yksittäisen laitesaliin sijoitetun palvelimen tai palvelun suojaus.

Suojaamme selustasi

TNNet Palomuuripalvelu on kustannustehokas ja joustava tapa turvata yrityksesi tietoliikenne. Investointitarve vähenee, kun omia laitteita ei tarvita ja kustannukset pysyvät maltillisina, kun ylläpito sisältyy palvelun kuukausihintaan. TNNet Palomuuripalvelulla on mahdollista toteuttaa myös hyvin järeitä palomuurikokonaisuuksia hyvin kustannustehokkaasti. Palvelu toteutetaan operaattorin tiloissa sijaitsevilla laitteilla joita hallinnoidaan TNNet Oy:n henkilöstön toimesta. Laitteistoalustoja ylläpidetään ja huolletaan päivittäin.

Palomuuriratkaisuun on yhdistettävissä myös liikkuvan työn ratkaisut erilaisten VPN -toteutusten avulla. Yrityksesi resurssit ovat myös etätyöntekijän saatavilla tieturvasta tinkimättä, kaikkina vuorokaudenaikoina.

Ota yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Hyväksyn, että tietoni lisätään TNNet Oy:n asiakasrekisteriin
Hyväksyn, että TNNet Oy saa lähettää suoramarkkinointia.

Paina allaolevaa painiketta (pakollinen)