Internetyhteydet

Tietoliikenneratkaisumme kattavat kaikki yhteystarpeet kotiliittymistä, taloyhtiön tai suuremman yritysverkkoratkaisun tarpeisiin.

Tarjoamme  kaikkia keskeisiä nopeuksia ja yhteystyyppejä oman runkoverkkomme avulla sekä teemme yhteistyötä muiden operaattoreiden kanssa. Tarvitsetpa sitten nopeaa yhteyttä kotiisi tai valokuitua konesaliisi, me toimitamme sen sinulle luotettavasti.

Käytössämme on oma varmennettu runkoverkkomme ja lisäksi teemme yhteistyötä useiden muiden operaattorien kanssa. Yhteys toteutetaan tilanteeseen parhaiten soveltuvalla tekniikalla valitsemassasi nopeusluokassa. Valittavanasi on useita eri nopeusvaihtoehtoja aina 10Gbps saakka.

Monipuolisilla lisäpalveluilla voit halutessasi laajentaa liittymääsi.

Kaikkiin yhteyksiin on saatavilla runsaasti erilaisia lisäpalveluja aina kiinteistä IP-osoitteista monipuolisiin palvelutasoihin. Palvelutasoilla saat yhteyteesi tarvittaessa valvontapalvelua kellon ympäri.

Internetyhteyksiin on myös mahdollista toteuttaa keskitetty palomuuripalvelu. Tästä voitte lukea lisää seuraavalta sivulta: Palomuuripalvelu

Toimitamme yhteyteen langattomien verkkojen tukiasemia ja ratkaisuja kytkinverkkoihin. Käytämme vain laadukkaimpia laitetoimittajia ja pidämme kattavaa varaosavarastoa laiterikkojen varalta. Räätälöimme ratkaisun aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä myyntiin tai laita viestiä alla olevasta yhteydenottolomakkeesta.

Ota yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Hyväksyn, että tietoni lisätään TNNet Oy:n asiakasrekisteriin
Hyväksyn, että TNNet Oy saa lähettää suoramarkkinointia.

Paina allaolevaa painiketta (pakollinen)