Fyysiset palvelimet

Rautapalvelin on oikea ratkaisu, jos vaadit korkean käytettävyyden ympäristöä. Palvelin toimitetaan kokonaisuudessaan palveluna, jolloin TNNet vastaa palvelimen toiminnasta ja näin ollen asiakkaan ei tarvitse murehtia laitehankinnoista. Palvelimet sijoitetaan TNNetin omiin korkean turvallisuuden laitesaleihin.

Palvelimet suunnitellaan asiakkaan kanssa kokonaisuudessaan käyttötarpeen mukaisesti. TNNet vastaa laitehankinnoista ja hoitaa palvelimen käyttöönoton avaimet käteen periaatteella. Vastaamme myös palvelimen komponentien toiminnasta mahdollisissa vikatilanteissa. Vakioidut prosessit ja laitetoimittajat turvaavat että tarvittavat varaosat ovat aina varastossa.

Fyysinen palvelin on oikea ratkaisu, jos tietojen pitää sijaita ympäristössä josta ei jaeta resursseja toisille toimijoille, tai haluat itse tuottaa korkean käytettävyyden pilvipalveluita omille loppuasiakkaille. Fyysinen palvelin on myös hyvä ratkaisu, kun haluat ulkoistaa palvelimet kumppanillesi. Näin ollen palvelinten ylläpitoon käytetyt resurssit vapautuvat muuhun käyttöön.

Oma rauta mahdollistaa myös hybridipilviratkaisut, jossa osa palveluista on julkisessa pilvessä ja liiketoimintakriittinen tuotanto yksityisessä pilvessä. Palvelimiin on tarvittaessa liitettävissä TNNet Varmistuspalvelu ja korotetulla palvelutasolla parannat palveluiden käytettävyyttä entisestään.

Ota yhteyttä myyntiin tai laita viestiä alla olevasta yhteydenottolomakkeesta.

Ota yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Hyväksyn, että tietoni lisätään TNNet Oy:n asiakasrekisteriin
Hyväksyn, että TNNet Oy saa lähettää suoramarkkinointia.

Paina alla olevaa painiketta (pakollinen)