Sähköposti

Palvelinasetukset

Saapuvan postin palvelin: imap.tnnet.fi (POP3, IMAP, POP3S, IMAPS)
Suojaus: SSL/TLS Portti: 993
Vaihtoehtoinen suojaus: STARTTLS Portti 143
Lähtevän postin palvelin: smtp.tnnet.fi (SMTP; yleinen)
Suojaus: SSL/TLS Portti: 465
Vaihtoehtoinen suojaus: STARTTLS Portti: 587
Webmail: https://wm.tnnet.fi
Hallintapaneeli yritysasiakkaille:  https://hostcontrol.tnnet.fi/
Ohjeita: Android-puhelimet

Lähtevän postin palvelimena suositellaan käytettävän ensisijaisesti oman operaattorin palvelinta. Muualta kuin TNNetin verkosta smtp.tnnet.fi -palvelinta on mahdollista käyttää lähtevän postin palvelimella autentikoitumalla olemassa olevan sähköpostitilin tunnuksilla. Tällöin käytettävät portit ovat joko oletusportti 25 tai porti 8025. Mikäli oma operaattorisi on TNNet, ei erillistä autentikointia tarvita.

Sähköpostin suodatuksesta

Käytämme sähköpostiliikenteen suodattamiseen kolmannen osapuolen tarjoamaa dynaamista estolistausta, asiakaskohtaisesti konfiguroitavaa esto- ja pääsylistausta, ja estämme myös haitallisten liitetiedostojen välityksen.