Sähköposti

Palvelinasetukset

Saapuvan postin palvelin: imap.tnnet.fi (POP3, IMAP, POP3S, IMAPS)
Lähtevän postin palvelin: smtp.tnnet.fi (SMTP; yleinen)
Webmail: https://wm.tnnet.fi
Hallintapaneeli yritysasiakkaille:  https://hostcontrol.tnnet.fi/
Ohjeita: Microsoft Outlook, Windows Live Mail, Mozilla Thunderbird, Roundcube, SquirrelMail, Apple iMail

Lähtevän postin palvelimena suositellaan käytettävän ensisijaisesti oman operaattorin palvelinta. Muualta kuin TNNetin verkosta smtp.tnnet.fi -palvelinta on mahdollista käyttää lähtevän postin palvelimella autentikoitumalla olemassa olevan sähköpostitilin tunnuksilla. Tällöin käytettävät portit ovat joko oletusportti 25 tai porti 8025. Mikäli oma operaattorisi on TNNet, ei erillistä autentikointia tarvita.

Sähköpostin suodatuksesta

Käytämme sähköpostiliikenteen suodattamiseen kolmannen osapuolen tarjoamaa dynaamista estolistausta, asiakaskohtaisesti konfiguroitavaa esto- ja pääsylistausta, ja estämme myös haitallisten liitetiedostojen välityksen.