TNNet Oy

TNNet Oy on vuonna 2002 perustettu yksityinen Internet- ja laitesalipalveluntarjoaja. Kilpailuvalttejamme ovat laadukkaat palvelut, joiden joustavuus ja palvelutaso ovat ensiluokkaisia, kestäen vertailun minkä tahansa muun toimijan kanssa. Asiakaskuntamme on laaja. Palveluitamme käyttävät niin pienet yksityiset käyttäjät, PK-yritykset, julkishallinnon ja finanssialan toimijat, pörssiyhtiöt sekä suuret yrityskeskittymät.

Kaiken toimintamme keskiössä ovat asiakkaamme, joita kohtelemme tasavertaisena ja joille tarjoamme palveluitamme tinkimättömällä ammattitaidolla. Asiakastyytyväisyytemme on korkea ja asiakaspalvelumme vastausajat lyhyitä. Meillä sinua palvelee aina omaan henkilöstöömme kuuluva asiantuntija. Kuuntelemme asiakkaitamme ja käymme aktiivista vuoropuhelua – olemme huomanneet että toimintamme kehittyy parhaiten asiakkaidemme tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Yli kymmenen toimintavuotemme aikana olemme vakiinnuttaneet asemamme suomalaisten operaattorien keskuudessa, samalla sekä itseämme että asiakkaillemme tärkeää infrastruktuuria kehittäen. Emme kuitenkaan ole tyytyväisiä nykytilanteeseen vaan janoamme kasvua. Kasvu tapahtuu kannattavasti ja ei hätäillen – toimitamme horisontti on seuraavaa kvartaalia pidemmällä. Yksityisomistuksessa olemme ulkoisista tekijöistä riippumaton ja vakaa toimija.

Päätöksenteko on helppoa ja avainhenkilöt toimivat tiiviisti mukana päivittäistoiminnassa, tällä tavoin meillä on koko ajan hyvä ote ja tuntuma siitä mihin suuntaan toimintaamme ohjataan. Ydinosaamistamme ovat tietoliikenneyhteydet ja laitesalipalvelut. Useat laitesalimme pääkaupunkiseudulla ja Keski-Suomessa yhdistettynä varmistettuun runkoverkkoomme, takaavat asiakkaillemme luotettavat palvelut, ilman häiriöitä.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan palveluihimme kotisivuillamme. Asiantuntijamme ovat käytettävissä ja valmiina vastaamaan kaikkeen toimintaamme liittyviin kysymyksiin.

TNNet Oy:n puolesta,

TNNetin henkilöstö

TNNet Oy on vuonna 2002 perustettu yksityinen Internet- ja laitesalipalveluntarjoaja. Kilpailuvalttejamme ovat laadukkaat palvelut, joiden joustavuus ja palvelutaso ovat ensiluokkaisia, kestäen vertailun minkä tahansa muun toimijan kanssa.

“Ydinosaamistamme ovat tietoliikenneyhteydet ja laitesalipalvelut”