TNNet on nyt Sophos Platinum Partner!

Sophos on markkinoiden johtava tietoturvaratkaisujen toimittaja, joka kehittää ohjelmistoja ja laitteita sekä tietoturvapalveluita yritysten tarpeisiin. Sophos tarjoaa ratkaisuja mm. verkkojen, päätelaitteiden ja pilvipalveluiden suojaamiseen. Lisäksi Sophos tarjoaa Managed Detection and Response-palvelua eli 24/7 havainnointi ja reagointi.

TNNet on työskennellyt jo vuosia Sophoksen kanssa ja tuottanut omia SD-WAN sekä tietoturvapalveluita käyttäen Sophoksen tuotteita. Kasvun myötä olemme vakiinnuttaneet asemamme Sophos-kumppanina ja saimme kunnian liittyä Sophoksen Platinum Partnereiden joukkoon.

”Kun valmistajan tavoittelema asiakassegmentti on samankokoinen kun meillä, meidän saama hyvä palvelu näkyy myös suoraan loppuasiakkaaseen. On helppo toimia tällaisen valmistajan kanssa mitä Sophos on.”

Jari Lehtonen
TNNet Oy
Tuotepäällikkö

 

”TNNet on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi Sophoksen tärkeimmistä kumppaneista Suomessa. TNNetin tekemisessä yhdistyy hienosti korkea asiantuntemus, asiakkaan ymmärtäminen sekä tekemisen meininki. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii nyt ansaittu Sophos Platinum Partner -kumppanuustaso.”

Jaska Rantala
Sophos
Country Manager Finland Baltics

Niko Niinijärvi
Markkinointipäällikkö