Sakari Pöyhönen on nimitetty TNNetin myyntijohtajaksi 11.10.2021 alkaen

KTM Sakari Pöyhönen on nimitetty TNNet Oy:n myyntijohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 11.10.2021.
Pöyhönen on toiminut TNNetin myyntiorganisaation tiimivetäjänä sekä kehittänyt myynnin operatiivista toimintaa. Hänen vastuualueisiin on kuulunut myös uusasiakas- sekä jälleenmyyjien hankinta. Pöyhönen on toiminut TNNetin palveluksessa vuodesta 2014 lähtien.

TNNet Oy:n toimitusjohtaja Lauri Aho-Pynttäri:

”Sakarin kanssa yhteistyö on aina toiminut ja eteenpäin menevä asenne on kehittänyt toimintaamme paljon. Nimityksen myötä TNNetin myynnin kehittyminen nopeutuu varmasti ja saamme entistä parempia tuloksia. Olemme tehneet myös strategiatyötä yhdessä, jonka pohjalta myyntiä on hyvä johtaa.”

TNNet Oy:n myyntijohtaja Sakari Pöyhönen:

”Meillä on hyvät ja kunnianhimoiset tavoitteet koko firmalle ja meidän erinomainen myynti/markkinointi -tiimi on valmiina vastaamaan tähän haasteeseen. Meidän koko TNNet-tiimi on valmiina ylittämään asiakkaiden odotukset ja tarjoamaan erinomaista IT-infrakumppanuutta kaikille asiakkaille, jälleenmyyjille ja sidosryhmille. Olemme saaneet vastikään valmiiksi uuden strategiatyön ja en malta odottaa, että päästään viemään uutta TNNet-ilosanomaa suomalaisille pk-yrityksille!”

Lisätietoja:

TNNet Oy, toimitusjohtaja Lauri Aho-Pynttäri
puhelin 0103091324
sähköposti: lauri.aho-pynttari@tnnet.fi

TNNet Oy, myyntijohtaja Sakari Pöyhönen
puhelin 0408446796
sähköposti: sakari.poyhonen@tnnet.fi

TNNet lyhyesti

TNNet on kokonaisvaltaiseen yrityksien IT-infraan erikoistunut asiantuntijatalo, jonka tarkoituksena on puolustaa pk-yritysten oikeutta saada kustannustehokasta ja tietoturvallista IT-infrapalvelua viiveettömästi, ilman piilokuluja. Vahvuuksiimme kuuluu nopeat vasteajat sekä asiantuntijoiden saavutettavuus, jolloin asiakkaamme saa aina nopeinta ja asiantuntevinta palvelua verrattuna kilpailijoihin.

Niko Niinijärvi
Markkinointipäällikkö