Miksi blogaamme ja miksi vasta nyt?

Avaan tämän blogitekstin niin kliseisellä tavalla kuin sanomalla ”Uusi vuosi ja uudet kujeet”. Uudenvuodenlupauksemme on julkaista blogi, jossa tarjoamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kirjoituksia nykyisistä teknisistä ratkaisuistamme, henkilökunnan omista ajatuksista työelämästä ja mielipiteitä trendeistä sekä TNNetin raikkaasta ja ravistelevasta arjesta.

Yleinen uudenvuodenlupaus taitaa olla se, että ”lupaan aloittaa treenikauden salilla tammikuussa ja karistan kilot pois kesäkuuhun mennessä”. Se varsinkin meillä TNNetillä on jokavuotinen perinne, johon kukaan ei ole päässyt. Nyt kuitenkin tämä uudenvuoden lupaus on kiveen kirjoitettu ja suunniteltu paremmin kun uudenvuoden pöhinässä lupaillut haaveet.

TNNet on pitkään ollut ns. piilotettu velho, joka ei kerro itsestään haastattelujen, lehtien tai netin syövereiden palstoilla. Sen tunnettavuus on riippunut täysin sen rautaisesta myyntiorganisaatiosta, kultaakin kalliimmista asiakkaista ja heidän sekä todella virtaviivaisten yhteistyökumppaneiden suositteluista.

Tämän vuoksi ajattelimme avata sanaisen arkkumme ja näyttää kaikille mitä tämän organisaation takana on. Meiltä löytyy raudankovia ammattilaisia, niin myynnin, asiakaspalvelun kuin tekniikan puolelta. Heillä on paljon sanottavaa, niin teknisten oivallusten, myynnillisten ajatuksien sekä asiakkaiden palvelemisen puolelta, mikä varmasti antaa uutta perspektiiviä niin TNNetistä kuin sen tarjoamista ratkaisuista ja tulevista ideoista.

Palvelujohtaja Lauri Aho-Pynttäriä ja hänen veneharrastustaan lainatessani:
Tämä laiva on lähdössä nyt satamastaan, pukekaa siis päälle pelastusliivinne ja kapteeninne tarjoaa teille ikimuistoisen blogiristeilyn tietoliikenneverkkojen ja laitesalipalveluiden maailmasta.

Lue lisää muista blogiartikkeleista tästä

Niko Niinijärvi
Asiakasvastaava / Markkinointi