Mikä on Vault?

Olemme vuosia tutkineet ja selvittäneet, mitä asioita yritykset tarvitsevat tietoverkkojen ja palvelinsaliratkaisujen kautta. Tutkintamme kautta olemme havainneet asiakkaidemme vaatimustason nousun varsinkin räätälöityihin palveluihin. Jokainen asiakas on yksilö ja tarpeet eri yrityksien välillä voivat vaihdella huomattavasti.

Vault on yritysasiakkaille kehitetty tuoteperhe, jonka avulla yritys voi hankkia kokonaisvaltaisen tietoliikenne- ja palvelinsaliratkaisun yhden toimittajan alta. Vault-tuoteperhe sisältää seuraavat palvelut:

 • VaultCloud-virtuaalipalvelimet
 • VaultConnect-tietoliikenneyhteydet
 • VaultHotel-kotisivu- ja sähköpostipalvelut
 • VaultSec-tietoturvapalvelut
 • VaultWall-palomuuripalvelut

Laadun sekä mahdollisuudet takaa Vault

Laatu on yksi tärkeimmistä käsitteistä Vault-tuoteperheissämme. Keskitymme tuottamaan asiakkaillemme Suomen laadukkainta palvelua niin rautaisen asiakaspalvelumme sekä timanttisen palvelutuotteidemme avulla. Kaikki tuoteperheet on rakennettu vain parhaista laadukkaista komponenteista, jolloin asiakkaanamme et joudu pohtimaan laadukkuuden taetta.

Tuoteperheet mahdollistavat myös asiakkailemme selkeämmän kuvan palveluidemme mahdollisuuksista. Tuotekehityksemme kehittää uusia tuotteita tuoteperheidemme sisälle, jotka varmasti tuottavat toimintavarmoja ja laadukkaita verkkoratkaisuja.

Vault-tuoteperhe mahdollistaa yrityksellesi uusia työkaluja luoda helpompi toimintaympäristö yritystoiminnan tueksi. Meidän tavoite on helpottaa asiakkaamme päivittäistä työskentelyä ja mahdollistaa heidät keskittymään omaan liiketoimintaansa.

Vault-tuoteperheen edut 

Vault-tuoteperhe tarjoaa yrityksellesi monenkertaiset hyödyt verrattuna muihin toimijoihin. Koostamme muutamia seikkoja miksi yrityksen tulisi keskittää palvelunsa Vault-tuoteperheeseen:

  • Kokonaisvaltainen hallinta yhden toimijan alta.
    • Jokainen palvelumme on liitettävissä toisiinsa, jolloin jokainen palvelu täydentää toisiaan. Operaattoritasoinen verkko-osaamisemme täydentää kokonaisuutta, mitä muilta ICT-toimijoilta ei saa.
  • Datacenteristä tuottettujen palveluiden saavutettavuus on 99,92%. 
   •  Palveluidemme saavutettavuus on ensiluokkaista ja vikatilanteissa asiakkaamme saa erittäin nopeaa henkilökohtaista apua.
  • Räätälöitävissä oleva palveluvalikoima asiakkaan tarpeen mukaan.
   • Jokainen palvelumme on aina mahdollista räätälöidä asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Jos olet pienyritys tai suuryritys, meidän tekninen tiimimme tekee sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun niin hinnallisesti, mutta kuitenkaan tietoturvaa tinkimättä.
  • Asiakkaidemme mielestä meillä on Suomen vakuuttavin tekninen asiakaspalvelu.
   • Meidän ei tarvitse vannoa että meidän tekninen asiakaspalvelu on huippuluokkaa, koska asiakkaamme todistavat sen. Lue lisää Muuramen Kunnan referenssitarinastamme, miten he kokevat asiantuntijuutemme. Meille voi olla yhteydessä niin puhelimitse, sähköpostilla ja chatilla ja saat aina yrityksesi palveluista tietävän teknisen ammattilaisen kiinni.
  • Asiakkaanamme olet osa TNNet perhettä. Kanssamme pääset kehittämään tulevaisuuden ICT-palveluja.
   • Asiakkaanamme yrityksesi kuuluu osaksi TNNet perhettä. Me haluamme oppia tuntemaan asiakkuutemme ja sen mitä he tekevät. Kun asiakkaan tuntemus on huippuluokkkaa, asiakkaamme saa parasta apua jokaisessa tilanteessa. Tavoitteemme on kehittää asiakastamme toimimaan omille asiakkaillensa huippuluokkaisesti.

Toimittajariippumattomat ratkaisut on myös saatavilla

Jos kuitenkin tunnet että kaikkia palveluitanne ei voi suoraan keskitää Vault-tuoteperheeseen, me mahdollistamme verkko- ja palvelinsaliosaamisellamme mahdollisuuden toimijariippumattomiin ratkaisuihin. Esimerkiksi SD-WAN-palvelumme mahdollistaa operaattoririippumattoman verkkoratkaisun, jolla asiakkaan verkkoratkaisu pystytään keskittämään yhden toimijan alle, vaikka toimipisteet olisi eri operaattoreiden alaisuudessa.

Palveluntarjoaja, jolla on kasvot

Palveluidemme kautta uskallan väittää, että pystymme näyttämään todellisen minämme, toimijan jolla on oikeasti kasvot yrityksesi suuntaan. Palvelulupauksemme paremmasta palvelusta ei ole vain markkinoinnin tuulesta temmattua viestintää, vaan oikea lupaus, josta pidämme kiinni jokaisen asiakkaan kohdalla.

Jos tunnet että yrityksesi kohdalla me olemme oikea toimija teitä varten, otathan rohkeasti yhteyttä tai jätät meille soittopyynnön, niin tulemme mielellämme keskustelemaan Vault-tuoteperheestämme lisää.

Vault-tuoteperheet on rakennettu täysin asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Kokonaisuus suositellaan rakennettavaksi yhden toimijan kautta, koska sen avulla yritykselläsi on mahdollisuus tehdä huomattavia kustannussäästöjä.

Niko Niinijärvi
Markkinointipäällikkö