Kyberhyökkäyksien uhkataso on noussut Suomessa

Kyberturvallisuuskeskus on juuri ilmoittanut, että kyberhyökkäykset ovat lisääntyneet Suomessa kuluvan vuoden aikana. Traficom on saanut ilmoituksia useista suomalaisista organisaatioista, joita kohtaan on kohdistunut kyberhyökkäys, erityisesti haittaohjelmien, tietojenkalastelun ja palvelunestohyökkäysten kautta.

Kyberturvallisuuskeskus mainitsee, että varsinkin valtioiden tekemät poliittiset ratkaisut ja turvallisuusympäristössä tapahtuvat muutokset kuten yrityksien tekemät päätökset voivat aktivoida rikollisia kohdistamaan hyökkäyksiä suomalaisiin organisaatioihin. Tämän johdosta Traficomin Kyberturvallisuuskeskus on arvioinut kyberturvallisuuden uhkatason nousseen Suomessa. Kiristyshaittaohjelman uhriksi on viime kesänä joutunut moni suomalainen yritys, kuten Wärtsilä ja STT.

Lue lisää Traficomin tiedotteesta: 

https://www.traficom.fi/fi/ajankohtaista/kyberympariston-uhkataso-noussut-aktiviteetti-suomeakin-kohtaan-lisaantynyt

Organisaatioiden varautuminen ja suojaustoimenpiteet kuntoon

Kun uhkatasot ovat alkaneet nousta Suomessa, on syytä yrityksen varautua sekä parantaa suojaustoimenpiteitä organisaatiossa. TNNet tarjoaa laajan valikoimman yrityksen suojauspalveluita, joilla saadaan suojattua teidänkin yrityksenne kyberhyökkäyksiltä.

Näitä ovat:

  • Päätelaitesuoja (Sophos)
  • Sähköpostin tietoturvapalvelut
  • Palomuuripalvelu
  • DDoS-pesuripalvelu
  • IDS-palvelu

Jos kiinnostuit tietoturvapalveluistamme, ota yhteyttä!

Jätä yhteystiedot

Nimi(Pakollinen)

Lupaamme olla sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana työpäivänä!

 

 

Niko Niinijärvi
Markkinointipäällikkö