Järjestelmän laatu mitataan poikkeustilanteissa

Normaalin vikaraportin sijasta ajattelin kirjoittaa tapahtuneesta vikatilanteesta blogitekstin. Vikaraportti vastaa tyypillisesti kysymyksiin: ”1. Mitä tapahtui?” ja ”2. Miten varmistetaan, että tämä ei tapahdu enää ikinä uudelleen?”

Lue blogikirjoitus

Lue myös aiemmat blogikirjoitukset

4.3.2020

Tietoturva edellä – VaultWall – virtuaalinen palomuuriratkaisu

Kyberturvallisuuskeskus ilmoitti 27.2.2020 että monissa eri Zyxelin verkkotallennus- ja palomuurilaitteissa on havaittu nollapäivähaavoittuvaisuus.

Lue blogiteksti

11.2.2020

Muutokset jatkuvat TNNetissä – vuorossa yhtiön johto

Viime viikolla asiakkaamme ja yhteistyökumppanit saivat lukea tuoteperheuudistuksesta, ja tällä viikolla haluan kertoa teille organisaatiomuutoksestamme.

Lue blogiteksti

4.2.2020

Mikä on Vault?

Vault on yritysasiakkaille kehitetty tuoteperhe, jonka avulla yritys voi hankkia kokonaisvaltaisen tietoliikenne- ja palvelinsaliratkaisun yhden toimittajan alta.

Lue blogiteksti

14.9.2019

Verkkoneuvottelu – uhka vai mahdollisuus?

Maailma muuttuu koko ajan hektisemmäksi ja ihmiset yrittävät arjessa käyttää työajan tehokkaammin, ettei aikaa mene matkusteluun ja ”ei niin” tuottavaan työhön.

Lue blogiteksti

9.6.2019

Asiantuntijasta myyjäksi ja takaisin

Kuulin joitain vuosia sitten Nordic Business Forumissa Jari Sarasvuon luennon, jossa hän sanoi osuvasti jotenkin näin: ”Kun on riittävästi rohkeutta alentaa itsensä myyjäksi, niin voi alkaa onnistua.”

Lue blogiteksti

21.4.2019

IDS – Tutkitko ennen kuin hutkit? Osa 2

IDS-palvelumme tarjoaa avoimen lähdekoodin suurimmat edut, jotka on palvelun hinta ja kustomoitavuus. Palvelun hintaa eivät nosta lisenssimaksut laitevalmistajille, maksat vain ainoastaan palvelusta.

Lue blogiteksti

20.2.2019

IDS – Tutkitko ennen kuin hutkit?

Aikaisemmassa blogissani perehdyttiin siihen, miten TNNetin IDS-palvelu syntyi ja mistä se sai alkunsa. Tuossa blogissa ei kuitenkaan sen tarkemmin pureuduttu itse IDS-palvelun syviin synteihin

Lue blogiteksti

15.2.2019

Tiedustelulainsäädännön tekniset haasteet

Tiedustelulainsäädännöstä käytävä keskustelu aiheuttaa tunteita suuntaan ja toiseen. Tarkkaan ottaen hallituksen esitys laiksi tietoliikennetiedustelusta siviilitiedustelussa.

Lue blogiteksti

9.1.2019

Ketterä tuotekehitys IDS – Sparta Consulting

GDPR:n ympärillä pöhinä kävi kuumimmillaan vuoden 2018 alussa, mekin saimme useita yhteydenottoja

Lue blogiteksti

7.1.2019

Miksi blogaamme ja miksi vasta nyt?

Avaan tämän blogitekstin niin kliseisellä tavalla kuin sanomalla ”Uusi vuosi ja uudet kujeet”. Uudenvuodenlupauksemme on julkaista blogi, jossa tarjoamme asiakkaillemme

Lue blogiteksti