Sakari Pöyhönen on nimitetty TNNetin myyntijohtajaksi 11.10.2021 alkaen

KTM Sakari Pöyhönen on nimitetty TNNet Oy:n myyntijohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 11.10.2021.

Lue blogikirjoitus

Lue myös aiemmat blogikirjoitukset

3.9.2021

Tietoverkko- ja tietoturvaratkaisut: Hotellit ja majoitusala

Tulevaisuuden hotellialalla digitaalisuus ja teknologian kehittyminen tulee näkymään vahvemmin niin vieraiden käyttökokemuksessa kuin hotellin päivittäisessä toiminnassa.

Lue blogiteksti

16.3.2021

Miksi siirtyä pilvipalveluihin?

Pilvipalvelut ovat kuluneen vuoden aikana tulleet entistä ajankohtaisemmiksi ja niiden ympärillä keskustelua käydään nyt enemmän kuin koskaan aiemmin.

Lue blogiteksti

15.2.2021

Phishing – Varo tietojenkalastelua

Phishing (suom. Tietojenkalastelu) on yksi yleisimmistä hyökkäysmenetelmistä mitä verkossa käytetään.

Lue blogiteksti

4.2.2021

Kannattaako konesalipalveluita ulkoistaa?

Palvelimia sijoitetaan yritysten omista tiloista aina huipputurvallisiin laitesaleihin, joissa kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa.

Lue blogiteksti

18.1.2021

Mikä on Ransomware?

Ransomware (kiristyshaittaohjelma) on ollut paljon esillä mediassa esimerkiksi Garminiin kohdistuneessa kyberhyökkäyksen muodossa.

Lue blogiteksti

13.10.2020

4 syytä miksi yrityksen pitää siirtyä SD-WAN verkkoon

SD-WAN on tekniikkana vielä tuntematon monelle yrityksien IT-päättäjälle. SD-WAN on rinnastettavissa useiden toimipisteiden ratkaisuihin, kuten MPLS. Ainoana erona siinä on hinta ja joustavuus verrattuna MPLS-verkkoihin.

Lue blogiteksti

15.9.2020

Mikä on SD-WAN?

SD-WAN on uusi yritysverkkoratkaisu, jolla voidaan yhdistää eri yrityksen toimipisteet ja hallita niitä keskitetysti.

Lue blogiteksti

17.8.2020

Työharjoittelua koronan varjolla: Markus Hapuli

Työharjoittelua on tarjottu TNNetissä vuosien ajan korkeakouluopiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään osaamistaan tietoliikenne- sekä palvelinsalipalveluiden muodossa.

Lue blogiteksti

6.8.2020

Palvelemmeko asiakkaitamme hyvin? Asiakastyytyväisyysmittaus 2019

Me haluamme toteuttaa asiakkaillemme parasta mahdollista laatua, mitä markkinoilta saa ja samalla palvella asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti, jotta asiakkaat saavat juuri sitä palvelua mitä he ansaitsevat.

Lue blogiteksti

24.7.2020

Pilvipalveluiden ABC – Osa 3: Hybrid- ja multicloud

Olemme käsitelleet aikaisemmissa blogeissa, mikä on julkinen pilvi (Public cloud) sekä yksityinen pilvi (Private cloud). Tällöin tiedämme jo oikeastaan kaikki tarvittavat perusteet kahdesta yleisimmästä pilvivaihtoehdosta, joita yleisesti käytetään ja joihin muut ratkaisumallit pohjautuvat yrityksien pilvipalveluissa.

Lue blogiteksti

24.6.2020

Pilvipalveluiden ABC – Osa 2: Yksityinen pilvi

Yksityinen pilvi (Private Cloud) on organisaatiolle rakennettu yrityskohtainen pilvipalveluratkaisu. Tyypillisesti yksityinen pilvi ei ole lainkaan saatavilla julkisesta internet-verkosta ja sitä hallinnoidaan ainoastaan suoraan yrityksen sisäverkosta tai suojattujen etäyhteyksien kautta.

Lue blogiteksti

25.5.2020

Pilvipalveluiden ABC – Osa 1: Julkinen pilvi

Julkinen pilvi (Public Cloud) on virtuaalinen palvelinympäristö, jonka palveluntuottaja on tehnyt tavoitettavaksi julkisen Internet-verkon kautta. Resurssit voivat erota eri toimittajien välillä kapasiteetin, ohjelmistojen tai virtuaalisten laitteiden välillä.

Lue blogiteksti

25.5.2020

Pilvipalveluiden ABC – Blogisarja pilvistä ja niiden käytöstä

Pilvipalvelut ovat avanneet meille uusia mahdollisuuksia käyttää palveluitamme verkon yli, jotka aikaisemmin olivat käytettävissä vain oman sisäverkon sisällä.

Lue blogiteksti

30.4.2020

Luota omaan verkkotunnusvälittäjään

Jo jonkin aikaa monet verkkotunnuksien omistajat ovat saaneet yhteydenottoja ulkomaalaisilta toimijoilta, että heidän oman .fi verkkotunnuksen muita verkkotunnuspäätteitä on yritetty varata.

Lue blogiteksti

24.3.2020

Järjestelmän laatu mitataan poikkeustilanteissa

Normaalin vikaraportin sijasta ajattelin kirjoittaa tapahtuneesta vikatilanteesta blogitekstin. Vikaraportti vastaa tyypillisesti kysymyksiin: ”1. Mitä tapahtui?” ja ”2. Miten varmistetaan, että tämä ei tapahdu enää ikinä uudelleen?”

Lue blogiteksti

4.3.2020

Tietoturva edellä – VaultWall – virtuaalinen palomuuriratkaisu

Kyberturvallisuuskeskus ilmoitti 27.2.2020 että monissa eri Zyxelin verkkotallennus- ja palomuurilaitteissa on havaittu nollapäivähaavoittuvaisuus.

Lue blogiteksti

11.2.2020

Muutokset jatkuvat TNNetissä – vuorossa yhtiön johto

Viime viikolla asiakkaamme ja yhteistyökumppanit saivat lukea tuoteperheuudistuksesta, ja tällä viikolla haluan kertoa teille organisaatiomuutoksestamme.

Lue blogiteksti

4.2.2020

Mikä on Vault?

Vault on yritysasiakkaille kehitetty tuoteperhe, jonka avulla yritys voi hankkia kokonaisvaltaisen tietoliikenne- ja palvelinsaliratkaisun yhden toimittajan alta.

Lue blogiteksti

14.9.2019

Verkkoneuvottelu – uhka vai mahdollisuus?

Maailma muuttuu koko ajan hektisemmäksi ja ihmiset yrittävät arjessa käyttää työajan tehokkaammin, ettei aikaa mene matkusteluun ja ”ei niin” tuottavaan työhön.

Lue blogiteksti

9.6.2019

Asiantuntijasta myyjäksi ja takaisin

Kuulin joitain vuosia sitten Nordic Business Forumissa Jari Sarasvuon luennon, jossa hän sanoi osuvasti jotenkin näin: ”Kun on riittävästi rohkeutta alentaa itsensä myyjäksi, niin voi alkaa onnistua.”

Lue blogiteksti

21.4.2019

IDS – Tutkitko ennen kuin hutkit? Osa 2

IDS-palvelumme tarjoaa avoimen lähdekoodin suurimmat edut, jotka on palvelun hinta ja kustomoitavuus. Palvelun hintaa eivät nosta lisenssimaksut laitevalmistajille, maksat vain ainoastaan palvelusta.

Lue blogiteksti

20.2.2019

IDS – Tutkitko ennen kuin hutkit?

Aikaisemmassa blogissani perehdyttiin siihen, miten TNNetin IDS-palvelu syntyi ja mistä se sai alkunsa. Tuossa blogissa ei kuitenkaan sen tarkemmin pureuduttu itse IDS-palvelun syviin synteihin

Lue blogiteksti

15.2.2019

Tiedustelulainsäädännön tekniset haasteet

Tiedustelulainsäädännöstä käytävä keskustelu aiheuttaa tunteita suuntaan ja toiseen. Tarkkaan ottaen hallituksen esitys laiksi tietoliikennetiedustelusta siviilitiedustelussa.

Lue blogiteksti

9.1.2019

Ketterä tuotekehitys IDS – Sparta Consulting

GDPR:n ympärillä pöhinä kävi kuumimmillaan vuoden 2018 alussa, mekin saimme useita yhteydenottoja

Lue blogiteksti

7.1.2019

Miksi blogaamme ja miksi vasta nyt?

Avaan tämän blogitekstin niin kliseisellä tavalla kuin sanomalla ”Uusi vuosi ja uudet kujeet”. Uudenvuodenlupauksemme on julkaista blogi, jossa tarjoamme asiakkaillemme

Lue blogiteksti